| CuteAsFuck a întrebat:

De ce unele persoane care ascultă rock clasic nu sunt de acord cu rock-ul nou? Realizez că este o diferență între ele, dar zic e normal. Părerea mea e că orice fel de rock sună bine (bineînțeles dacă e cântat de oameni cu talent și alea alea)

16 răspunsuri:
| Polaris a răspuns:

Și acum vin toți userii cu definițiile lor mediocre despre ce înseamnă muzica bună.
Urăsc multe trupe vechi precum urăsc multe trupe noi. Urăsc Guns'n'Roses sau Bon Jovi precum urăsc Three Days Grace sau Avenged Sevenfold. Nu orice fel de rock sună bine, nu orice fel de pop sună rău.
Scoateți-vă bățul din rect.

| wforweirdo a răspuns:

Nu-mi pasa din ce an e melodia atata timp cat imi place. Ascult si melodii din 70, si melodii din 2013. Ideea e urmatoarea: nu toate piesele sunt bune. Nu toate trupele "vechi" sunt geniale,iar toate trupele "noi" nasoale. Mie personal nu-mi plac chestiile core, si pokemonii retarzi. Deci nu, nu orice rock suna bine. In orice domeniu exista chestii de calitate, mediocre si chestii total paralele, adica varza, care fac de rusine tot.

| FadetoBlack a răspuns:

Ascult ce-mi place și nu-mi pasă dacă altora nu le place ce ascult eu.

| zăGhost a răspuns:

Rock-ul "nou" e constituit mai mult din lalaieli care dau spre pop, nu zic, mai sunt si exceptii, da' mai rar.

| CuteAsFuck explică (pentru zăGhost):

Hmm și ție îți place vreo excepție?

| zăGhost a răspuns (pentru CuteAsFuck):

Da, Three Days Grace, cand era in trupa Adam Gontier.

| YingYang a răspuns:

Rock-ul s-a dus dracu, de fapt aproape nimic nu mai e de calitate in ziua de azi. si eu ascultam rock candva dar acum f rar.
Oricum pe scurt asa - Clasicul e mai bun, are ceva ce nu o sa aiba rock-ul modern poate niciodata.

| mODIN a răspuns:

Majoritatea trupelor rock mai noi intra in categoria pe care eu o numesc: Emo Shit. Cele mai multe trupe recente suna ca Bring Me The Horizon sau Sleeping With Sirens.Dar nu spun ca nu exista si trupe noi si bune.Un bun exemplu este Evile, si daca nu i-ai ascultat pana acum iti recomand s-o faci.

| CuteAsFuck explică (pentru mODIN):

Mulțumesc că mi-ai spus de acea trupă :3

| Danzell a răspuns:

Pentru ca rock-ul de acum e numai zdranganeala aiurea. cel putin asa vad eu. rockul dinainte arata mai mult skill.
uite sa luam de exemplu chitara electrica, centrul muzicii rock.
ia ca exemplu nu stiu... guns n roses. tehnicile pe care le foloseste chitaristul sunt mult mai complexe.

ce am vazut in general in band-urile actuale e un plimbat de sus in jos a mainii drepte si stanga dreapta a mainii stangi, ca sa schimbe nota.

e ca si cum ai canta la pian folosind doar un deget. sau doar o mana.

diferenta dintre rock-ul mai vechi si rock-ul mai nou e ca cel vechi se baza pe transmiterea unui mesaj(de exemplu Iris., cel de acum se bazeaza doar pe faptul ca suna bine. (asta e de fapt problema intregii muzici de acum).

parerea mea.

| CuteAsFuck explică (pentru Danzell):

Da. Sunt de acord cu tine. Dar sunt și trupe noi care transmit ceva. Eu cred că dacă o trupă pune pasiune în ceea ce face și reușește să transmită ceva, poate fi și una nouă, nu? Adică nu toate sunt la fel. Și ăă trupele clasice au scris istorie (majoritatea) de aceea le apreciez mult :3

| Vans a răspuns:

Doar pentru că e rock vechi nu înseamnă că e bun. Doar pentru că e rock de acum nu înseamnă că e de proastă calitate.

Ascult orice îmi place cum sună, indiferent dacă e din 1970 sau 2013.

| FearOfTheDark a răspuns:

Urasc cand cineva spune "rock nou","rock vechi" etc
Nu ascult multe trupe "vechi" (Bon Jovi spre exemplu). Omorati-ma ca nu imi place.
Urasc cand lumea ma face "rocker" sau "metalist.Sunt ceea ce vreau. Daca imi place mult o melodie pot sa o ascult si fara sa fie metal, chiar daca eu am pusa eticheta asta.
Nu poti compara Led Zeppelin cu Coldplay (am dat un exemplu, nici nu ascult Coldplay).
Oricum eu nu va pot impune sa ascultati ce ascult eu, cum nici voi nu ma puteti scoate din ale mele.Fiecare cu parerea lui :/

| contαbαndonαt a răspuns:

Parerea ta nu se pune, fiind subiectiva.Nu poti spune ca trupa x sau genul x este mai bun decat altele doar pentru ca tie personal iti place, singurul argument fiind "sint buni/este bun".Got it?
Uite, eu ma regasesc putin in descrierea ta, imi place rock-ul clasic, si nu ma prea atrage cel nou, chit c-am mai ascultat si eu, doar ca ceva mai rar. Daca pe mine personal nu ma pasioneaza, atunci asta nu inseamna ca nu sint si de acord.Parerea mea? Sincer, nu ma intereseaza, fiecare sa asculte ce-i place.

| RaluMik0 a răspuns:

Depinde de fiecare om, mie imi place roc-ul clasic, dar sunt de acord si cu noul rock satanic