Pai sa vedem... despre Justin si Selena.
In primul rand, majoritatea fanilor lui Justin nu o suportau niciodata pe Selena ( inainte ca ea sa fie cu el ), deci acum ca sunt impreuna lol picatura care a umplut paharul
O alta parte din fanii lui Justin nu suporta ca "Selena se foloseste de Justin pentru faima la fel cum face cu toti prietenii ei si Nick Jonas, Taylor Lautner etc ", sau Justin o ajuta pe Selena in cariera, sau de cand sunt impreuna ii vezi peste tot in mass media, stiri, poze, evenimente, fata Selenei apare peste tot si este foarte enervant.
Si intr-un final exista fanii cuplului care ii adora impreuna.
DAR, totii fanii lui Justin vor sa il vada pe acesta fericit, chiar daca uneori unora mai inculti le scapa injuraturi la adresa Selenei ...ehh, toti facem greseli.
Revenind la prima intrebare, depinde de ce fel de iubita e. Daca iubita idolului meu e enervanta si mie personal nu imi place bineinteles ca nu o sa o suport.
Pff...ce idol ti-ai gasit
Nu stiu, chestia asta e o prostie. Daca chiar iti e idol atunci iti doresti sa fie fericit. Si daca fericirea lui e alaturi de alta fata [nu de tine ], atunci te resemnezi si gata.
Denisa10_9542 întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Ancuta5678 întreabă: