Intr.un final aliata mea perfecta...Doamne o urasc pur si simpu...toate melodiile ei chiar suna la fel si ritm si tot.Nu stiu a prins un aer de vedeta si ea acum, dar o sa.i iasa ei aerul asta din cap pentru ca usor, usor isi da lumea seama ca nu difera melodiile intre ele
Pe sistemul asta poti intreba de ce unora le place muzica de club, cand toate au acelasi ritm inexistent si versuri inexistente si soliste cu voci editate.
Nici pe mine nu ma incanta cine stie ce, dar mai ascult uneori. Ce`i drept e frumoasa, dar mare talent nu sunt sigura ca are. Si totusi e ciudat ca a ajuns asa de departe. Ma rog. acum e romanca, e cunoscuta. ce mai vrem?
Pentru ca lumea asculta muzica din ce in ce mai slaba, se imbraca din ce in ce mai prost etc. Daca as fi paranoic as spune ca vine sfarsitul lumii, dar nu. Tanara generatie ( din care fac si eu parte) e foarte confuza in materie de muzica si multe altele.
De ce le place unora sa asculte tokio hotel? sau altora taxi? sau altora slipknot? gusturile nu se discuta... asculta melodiile care iti plac tie si nu iti face grija de altii (by the way aia care asculta salam nu am pus ca pentru mine aia nu e muzica)
E ca atunci cand iti place ceva de mancare gen...mazare,si mananci si mananci si mananci si bagi, si te-ndopi, fara limita, fara ratiune pana nu mai poti de greata.Si cand ai ajuns in faza aia, preferi sa mori de foame da' mazare nu mai vrei sa vezi in ochi. Nu stiu, n-am nicio idee de ce e asa populara muzica asta a ei.Lume infometata...
pinkflower întreabă:
Patricia444 întreabă: