Pentru ca uni sunt invidiosi pe faima si celibritatea lui si mai ales talentul in muzica. Funda?
Care talent bă amărâtule? Vrei talent, uite aici
http://www.youtube.com/watch?v=E1LPnyEGqrE
Gluma zilei!
Stii tu, unii oameni chiar asculta muzica.
Ce-i cu intrebarile astea? Fiecare are dreptul la parerea lui despre orice cantaret, inclusiv Justin bieber. Ce te freaca pe tine?
Intrebarile astea suna ceva gen "Justin bieber ar trebui sa placa tuturor"
De unde naiba atatia intelectuali ce cred ca toata lumea e invidioasa pe un gay fara talent care primeste mai multe critici decat laude (si mi se pare si normal).Si desteptilor, de ce dracu credeti ca toata lumea vrea sa fie celebra si sa aiba voce de rahat?
Ba,daca tu ai fantezii sexuale cu rahatu ala atunci nu ni'l baga noua pe gat...
Mie nu'mi place in primul' rand ca's baiat si nu as asculta asa rahaturi nici sa ma omori.Iar fete mai sunt care stiu ce e muzica buna si nu asculta toate cacaturile alea cu tone de clisee si cu subiecte numai de dragoste/baieti/relatii/sex.
Cand o sa mai cresti si tu o sa-ti dai seama de ce il placeai asa de mult pe justin bieber...
LOL,exact asta a zis și tatăl meu despre el
Asa a zis si maica-mea ieri cand i-am povestit minunata mea zi:am stat cu cocalarele si mi-au pus videoclipuri cu Bieber.M-am dus acasa si am ascultat numai Ensiferum si Eluveitie.
Hmmm...De ce unora le place?
Şi 20 de mâţe calcate pe coadă deodată sună mai bine.
Pai ..fiecare cu parerile lor.
Poate celora care nu le place JB si asculta rock, de exemplu se intreaba : de ce unora nu le place..Nirvana[de exemplu].
Fiecare are gusturi diferite.dar eu nu cred ca daca l-ar vedea pe JB cineva care il injura si-l face gay/sau nu stiu cum..cand ar fi fata in fata cu el nu ar mai zice nimic..
Aşa-i, are un fizic atât de impunător încât m-aş abţine chiar să nu-i dau un pumn în gât.
..
Bellee întreabă: