| fatmaadelna a întrebat:

De ce unora nu le place justin bieber?

11 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Pentru ca e un rasfatat

| BiuL a răspuns:

Gusturile nu se discuta big grin oamenii sunt diferiti, la fel si parerile si gusturile lor, pentru ca atfel lumea ar fi un loc tare plictisitor, daca am fi toti la fel. Si pana la urma si tu ai cantareti/formatii care nu iti plac, nu-i asa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai, ca om nu am nimic cu el!
Treaba lui daca e gay sa nu sau tot ce se mai spune.
Nu imi place muzica care o face
E de proasta calitate
pa-pa

| TheAvenger a răspuns:

Pentru că nu toată națiunea trebuie să aibă aceleași gusturi. Și ca să citez un vechi tovarăș:,, Gusturile nu se discută, pentru că voi sunteți prea proști ca să aveți gusturi ca ale mele,,. Sper că prin asta am spus tot.

| Manuellllaa a răspuns:

Invidiosi.
El a stiut sa faca cariera din muzica.
Si nu toti apreciaza un toate genurile de muzica.

| Andy2013 a răspuns:

Pentru ca nu il place nimeni, se imbraca super urat, parul ii este urat, este gay(nu sunt foarte sigur dar arata fix ca unul), canta urat, muzica lui e dezapreciata de tot globul.Bafta

| allige243647 a răspuns:

Pentru că nu toţi oamenii au aceleaşi gusturi şi preferinţele lor diferă.

| Cuniska a răspuns:

Tie de ce iti place de el?

| IngerPazitorr a răspuns:

Haide sa iti explic eu...Acum un an eram inebunita dupa JB dar am realizat ca nu e cine stie ce minune de cantaret si nu imi mai place.

Concluzia mea e ca oamenii se schimba, asa si preferintele lor. De exemplu acum 2 ani mancam mustar, dar acum nu mai mananc nici sa ma impusti laughing Totusi, daca tie iti place nu trebuie sa placa tuturor. Mereu va fi cineva sa judece ceva. Oricum el nu e gay sau cum ii mai zice lumea.Mie nu imi place dar nu il jignesc pentru ca, daca m-as pune in locul lui, m-as simti prost sa aud jigniri de felul asta daca nu unt adevarate.

Sper ca te-am facut sa intelegiwinking
Byee :*

| alexa12345678 a răspuns:

Prin ''unora'' se intelege de sigur fete, deci, fetelor la place Justin Bieber pentru ca au o viata patetica iar chestia asta numita Justin Bieber le-o inveseleste prin catece despre chestii care le plac fetelor...si mai este si faptul ca arata bina dar de fapt arata ca o fata... uratalaughing

| Constantin_Georgiana_1998 a răspuns:

Unora nu le place pentru ca nu prea arata a baiat..ma rog, poate acum s-a mai maturizat.

Întrebări similare