| Iuly006 a întrebat:

De ce va place Justin Bieber?
premiez cel mai sincer si mai frumos raspuns [astept cu mare drag sa va de ce acest JB este asa de adorat]

Răspuns Câştigător
| мαria a răspuns:

Este un cantaret care a muncit sa ajunga acolo unde este.
Imi place de el pentru ca are o voce extraordinara si chiar daca voua nu va place peste cativa ani o sa aiba o voce mult mai frumoasa ca cea de acum, Are un par super tare si e super dragut cand si-l arunca intr-o parte.Are un zambet de milioane(scuzati-mi expresia) :X
Melodiile lui sunt extraordinare toate.Niciodata nu mi-a placut mai mult de o vedeta cum imi place de el!:X

36 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place tot ce a zis marya despe justin bieber big grin dar mi-as dori sa-l cunosc din tot sufletu ca sa vad ce suflet are ca nu conteaza numay frumusetea dar sunt confinsa ca are big grinbig grin:X:X:X::X

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place JB pentru ca: are o voce buna, din cate am citit se comporta bine cu fetele, este frumos, a muncit sa ajunga unde e, pur si simplu imi place:X:Xlove struck il ador:X:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place JB pentru ca: are o voce buna,din cate am citit se comporta bine cu fetele,este frumos,a muncit sa ajunga unde e ,pur si simplu imi place:X:Xlove struck il ador:X:Xlove struck

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Este foarte frumos si imi plac foarte foarte mult melodiile lui.Mai ales Love me si Eenie Meenie.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Baii. or zice unu ca e afemeiathee hee da e asa de frumoooooooos! love struck

Are si voce si arata si bine big grin
Imi place ca a fost cunoscut pe youtube si ca are vidoiclipuri frumoaaase love struck

| tputputpux3 a răspuns:

1. e super dragut 2.are un zambet zuperb

| PinkBoy a răspuns:

Nu imi place... arata ca o fata in unele poze! Bleah, parca e gay

Întrebări similare