Puya si cartierul=baba si mitraliera
Puya e un cocalar, iar cei care asculta Puya, sunt si ei cocalari/pitzipoance
@ duda
Nu conteaza ce ascult eu
In videoclipurile lui Puya vezi doar 'craci goi', silicoane si botox
Da' tie de ce iti place RBD, ca nici eu n'am inteles niciodata ce le place oamenilor lalaiala aia?
fiecare are dreptul sa asculte ce vrea...intr`adevar unii au niste gusturi muzicale X_x
Puya era marfa inainte... acu' "a devenit comercial" ca sa folosesc o expresie la moda. Oricum majoritatea celor care asculta melodiile sale recente sunt doar cocalari care s'au dat pe hip-hop cica pentru ca lumea sa nu mai faca misto de ei ca's manelisti. (majoritatea)
Pentru ca spune lucrurilor pe nume, nu se ascunde dupa deget ca multi altii!
El canta despre lucruri care se intampla frecvent pe strada... iar melodiile despre femei nu sunt atat de multe incat sa ne dispere.
Mie imi place mult Puya.
Din cate stiu eu, lumea a fost intotdeauna la fel, adica oamenii au fost nemultumiti de starea lor. De aici atractia asta pentru "razvratiti" si cantareti ca puya profita de asta. Nu te teme, nu-i el nici mafiot, nu face afaceri cu droguri, dar daca stie el sa invarta lumea are si femei si bani. \m/
Va reprezinta muzica lui despre mafioti, droguri, bani si femei?
Pai de aia e si iubit. Ca ne face sa ne credem smecheri si deasupra tuturor. Altfel spus, ca suntem mai fraieri din fire.
Mie nu imi place puya il detest scuzatima dar pur si simplu nu da nici o mel educativa sau cool. uite eu am un verisor si parintii lui nu il lasa sa asculte muzica lui puya
Nu neaparat pentru ca are mel alea )))))))))))))))))
dar unele sunt chiar realiste
Dc imi place puya? pentru ca are tupeul sa spuna tuturor ce gandeste despre ei in fata, si chiar daca pe net multi spun si ei multe lucruri...sunt doar niste pusti/pustoaice care in realitate nu au tupeu sa spuna nici macar du-te dq (majoritatea nu toti) ...asa ca eu il iubesc pe puya mai mult decat orice. pote chiar mai mult decat viata daca are cineva ceva de spus id meu este ada_adina212
Ba in primul rand Puya stie sa faca difernta dintre mana stanga si mana dreapta nu ca manelisti de voi (uni dintre noi adica cei cu com-uri contra puya) daca pun un tzian abominabil ca voi sa miste mana dreapta misca piciorul stang. pai voi stiti ce e aia realitatae? voi nu stiti decat guta cicalaka si salam la, la, la, la this is incercand sa para cool dar cioara vopsita se cunoaste hai dao`n spanac de treaba daca tot critica cineva sa critice aia mai culti care asculta motzard stradivali etc nu gutza salam si etc cocalari abominabili (manelisti penali) nu stiu dc semnalitazi daca tot sunteti... inapoiati cu mintea hm
Ancuta5678 întreabă: