| alina14 a întrebat:

De ce vedetele nu isi lanseaza si copii lor? De exemplu Madonna, sau Norra Balling sau alte vedete care au copii si nu ii lanseaza? Din moment ce sunt ele cantarete de ce nu isi fac si copii lor cantareti?

9 răspunsuri:
auran
| auran a răspuns:

Lasa ca sunt destui la noi care-si lanseaza copilasii in muzica, TV, orice ca sa apara pe scena sau "sticla", iar cei care au intr-adevar potential dar, nu au spate sunt lasati de izbeliste...

cami
| cami a răspuns:

Daca mama ar fi fost vreo vedeta, m-as fi tinut de capul ei, pana ma facea si pe mine (vezi Clejanii )
Poate ca fiica-sa (a Madonnei) vrea sa se faca profesoara de algebra... sau poate chimista. Si, daca nu vrea sa fie populara?
PS: Are 16 ani.

| manvswild22 a răspuns:

Poate pentru ca nu vor sa isi oblige copiii sa faca ceva ce poate nu le place. Poate ca acei copii nu vor sa fie cantareti(sau nu au voce). E mai bine sa-i lase sa-si ia singuri deciziile.Parerea mea big grin

| RappK a răspuns:

Crede'ma k copiilor le este de ajuns sa fie copii de vedete:phappy

| dianka_4861 a răspuns:

Poate ca nu au ureke muzikala.....si madona are copii?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am auzit acum recent, fiica Madonei va debuta intr-un nou videoclip al mamei sale, ca dansatoare

daca n-au voce, cum sa-i faci cantareti? nu ajunge o Miley Cyrus?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poate ca copiii lor nu au talent sau nu vor.

| loulou a răspuns:

Lourdes a aparut in videoclipul Madonnei,, celebration'' dar doar pentru 2 secunde.

| deeacrystal a răspuns:

Draga multa lume nu stie dar dar eu fac parte din lume aceasta a televiziuni si sa-ti spun un mic secret nu este foarte usor ceea ce face Madonna sau ce fac multe vedete si ei un is lanseaza copii pentru ca nu vor ca ei sa duca o viata asa cum o duc ei poate is doresc ceva mai bun pentru copii lor.

Întrebări similare