Daca zici ca esti fan acum nou devenit... hmm. nu prea merita gandeste-te poate e trecatoare asta si eu cand aveam 5 ani ascultam si mi-a placut pana pe la 9 ani taiam poze din reviste cu ea postere, dar sa revenim la ale tele eu zic ca nu are rost daca vrei copiaza melodiile pe un cd. Daca era fan inrait de ani de zile si erai inebunit de tot ce exista cu Madonna atunci mai mergea puteai sa faci o colectie cu toate albumele ei. poze, postare etc...
Eu cred ca ar trebui sa il cumperi. Prin cumpararea albumului dovedesti ca esti fan si in plus ramai cu o amintire frumoasa.
Daca i-ai fi fan i-ai cumpara albumul, nu e chiar scump, dar cred ca sunt si trupe din Romania al caror album ar trebui cumparat. Nu doar downloadata discografia(Iris de exemplu, si muuultiii altii).
Have a nice day.
Eu unul nu vad de ce sa dai banii pe ceva ce ai deja chiar daca e original sau piratat.Alta era situatia daca nu aveai albumu deja
Daca tie iti place da poti sa cumperisi daca esti fan infocat da totusi nu da bani pe toate prostiile pentru ca mai traziu nu o sa iti mai placa.
Pai. nu are rost sa iei albumul ei daca le ai deja pe calculator. nu vad niciun sens!