| Iacobmoreanu a întrebat:

De curând am văzut filmul Paycheck (2003) și mi-am adus aminte că mai demult (poate pe VH1 sau MTV) am văzut un videoclip muzical cu ceva asemănător. Iată ce îmi amintesc din videoclip: un tânăr se trezește în metrou cu o cheie de mașină, o pastilă și alte chestii în buzunar, le scoate, se uită la ele nedumerit și nu poate înțelege de ce le are, ce-s cu ele. Cumva cineva începe să îl fugărească (cred că poliția) și începe să realizeze că fiecare obiect pe care îl are îl ajută să scape de urmăritori (de ex: cheia se potrivește la o mașină lângă care ajunge întâmplător, etc.), așa că se folosește de fiecare obiect (nu mai știu sigur ce avea dar mult mai puține ca în film). La finalul​ urmăriri, este încolțit undeva dar vede că nu ia rămas decât pastila, așa că o înghite și adoarme. Când se trezește. este din nou în metrou, în exact aceiași situație ca la începutul videoclipului, de parcă s-ar fi întors în timp. Nu mai țin minte dacă ciclul se reia complet dar cam ăsta e tot ce arată până la sfârșitul melodiei.
Poate cineva să-mi spună ce melodie/videoclip era?

1 răspuns: