Hahaha! Bun raspuns la intrebarea cu lady gaga.
Da, am exagerat un pic, recunosc.
Din punctul meu de vedere asta nu e muzica Sorry..sau poate pur si simplu nu e genul meu de muzica si de-aia nu imi place. Adica sigur nu e genul meu de muzica
Posibil. Sau poate tu nu stii inca ce este muzica adevarata.
Cati ani ani?
Eu am varsta sub anonimat.Din ruda in ruda mostenesc pasiunea rock-ului si a muzicii instrumentale..Deci crede-ma eu chiar stiu ce inseamna muzica adevarata!
varsta sub anonimat, tare asta!
Oricum, gusturile nu se discuta. Si eu am cultura muzicala, cu siguranta diferita de a ta. Tu ai intrebat ce parere avem, eu am raspuns. Nu este obligatoriu ca ceea ce iti place tie sa placa la toata lumea.
Si mie imi place rock-ul, dar altfel de rock. De exemplu Bon Jovi, Metallica.
Si eu ascult Bon Jovi si Metalica..La cate formati rock acult....Ascult si formatii din 60-70..deci crede-ma ca sunt in domeniu..Eu ascult mult feluri de rock inclusiv felul tau de rock..Si da este parerea ta.dar mi se pare ca pentru niste romani stapanesc prea bine instrumentele..adica mi se par chiar buni.
Eu respect parerea ta, nu zic ca nu ai dreptate. Dar ai zis un lucru foarte inteligent: pentru niste romani. Adevarul este ca eu nu prea ascult muzica romaneasca
Si sa stii ca au un stil apropiat cu metalica in unele melodii..deci este acelasi fel de rock.
Pai normal..ca daca este sa compar cu alte formatii din lume sunt slabi.dar care e formatia te preferata>?
Ei bine, poate ar trebuie sa mai ascult si eu niste muzica romaneasca, poate o sa am o surpriza placuta!
Bon Jovi, de ani de zile. Si sincer pana acum nu am gasit nimic care sa ii egaleze.
Iti dau o melodie buna a lui iris cu uriah heep. iris e formatie rommaneasca cum bine sti... poate iti place..http://www.youtube.com/watch?v=nmEdSqTB4B4 Iris chiar e o formatie buna
Led Zepellin ii intrece clar...Si mai sunt formatii uimitoare dar am zis-o pasta ca d.p.m.d.v. nu e omparabila cu nimic, ..Formatia mea preferata totusi este Nirvana... uimitoare. Cele mai bune folcuri!
Da, Iris sunt buni, imi place melodia, o stiu.
Da, uite vezi, pentru tine Nirvana este uimitoare, e normal, fiecare cu ce ii place
Da..la nirvana asa e.mie imi place mult stilul dar stiu ca unii nu o apreciaza.Dar scorpion sau deep purple iti plac?
Si daca e asculta si instrumentalele astea..sunt super curios de parerea ta:
http://www.youtube.com/watch?v=KSY4Yi2ypno
http://www.youtube.com/watch?v=iBz4xp74smM
Requiem for a Dream o stiam si imi place. Pe cealalta nu o stiam dar este frumoasa.
Imi cer sincere scuze pentru primul meu raspuns! Chiar sti muzica buna!
Nu e problema, poate am exagerat si eu cand am zis ca aia nu e muzica :-s
Iubesc muzica, dar muzica de calitate. Nu gen lady gaga sau justin bieber, manele sau alte chestii din astea
Imi place si muzica clasica..depinde de starea de moment, asa imi aleg mereu ce sa ascult
Da ai dreptate..era o intrebare pe TPU gen"ce poti avea mai bun de facut decat sa mergi la concertul lui Lady Gaga" am raspuns "sa speli veceuri" )Dar oricum acolo cred ca ai exagerat putin..nu ti-o placea dar trebuie admis ca are niste slolo-uri de chiatara bune....in fine..Cat despre justin bieber nu am nimic cu el da ma enerveaza rau stilul lui...Si pe selena gomez o credeam mai serioasa dar cand s-a cuplat cu ala )in fine si de voce are voce buna.dar din pacate pentru el e voce de femeie..Despre manele nu e nimic de zis.E muzica care ma enerveaza cel mai mult!
eee, varsta nu e asa de importanta, dar uite, am 30 de ani.
Bine..va inteleg.Dar este doar respectul meu pentru dumneavoastra
Bine, respect dar asta nu inseamna ca trebuie imi vb cu dumeavoastra
stiu ca pe site-ul asta majoritatea sunt in jurul varstei tale; am ajuns aici din intamplare si am vazut o gramada de intrebari...m-am gandit ca in timpul meu liber as putea fi de folos unor adolescenti.
Rbxideas întreabă: