| Alex_Alecs_1999 a întrebat:

De curand m-am decis sa fac un upgrade la sistemul audio din camera mea(in momentul de fata am in camera un creative t3100 si o combina Sony 2.0, la care sunetul lasa de dorit). Toate bune si frumoase, am strans bani (450lei) si am consultat mai multe magazine de electronice. Dintre toate produsele, sa zicem "low cost" mi-au sarit in ochi niste boxe active de podea SAL 20. Rugamintea mea este sa-mi spuneti daca se merita sa achizitionez aceste boxe, dar si niste impresii pro/contra. O seara buna.

1 răspuns:
| Utilizator1234 a răspuns:

Nu-s extraordinare dar in bugetul acela sunt ok pentru un sistem stereo. Problema consta in faptul ca sunt pe 3 cai: un filtru bun pe 3 cai este extrem de costisitor, iar 3 drivere decente sunt si ele destul de scumpe. In concluzie, primesti cam multe pentru doar 450 de lei si asta ar trebui sa te ingrijoreze. Daca nu te deranjeaza ideea SH, poti merge cu incredere pe o pereche de Microlab Solo 6C care sunt cu siguranta peste acele SAL si sunt cam best-buy intr-un buget de ~800 lei pentru sisteme multimedia.

http://olx.ro/oferta/vand-microlab-solo-6cnew-ID2GrpX.html#71c3359f72