Porecla Slim Shady vine DEFAPT de la un demon inventat de el, fie ca crezi sau nu.Marshall e idoulul meu. Este foarte lunga povestea o sa incerc sa ti-o spun pe scurt. El a vrut faima si-a vandut sufletul lui Lucifer si-a vopsit parul blond, si-a luat o perecle de blugi un maieu alb si o pereche de adidasi. Daca ai observat ca pe SLIM SHADY il vezi mereu imbracat asa, you're awesome. Zice si in "When i'm gone" o piesa dedicata ficei lui, citez : "That's Slim Shady, yeah baby, Slim Shady's crazy...Shady made me, but tonight Shady's rocka-by-baby... " sau din piesa Without me, citez "I've created a monster, cuz nobody wants to
see Marshall no more they want Shady I'm chopped liver
well if you want Shady, this is what I'll give ya" Daca ai observat caci in mai multe piese vorbeste de " Slim Shady " la persoana a 3. Oke, el dupa un timp a zis ca nu mai vrea faima si a revenit la numele de Eminem, si-a revopsit parul in negru a renuntat la imbracamintea de Shady si acum asteptam sa vedem ce vrea sa faca in continuare. Sper ca ai inteles cat de cat ce am vrut sa zic. Continua sa il studiezi pe acest om, si aculta in continuare piesele lui si tot, e chiar tare tipul.
Http://www.youtube.com/watch?v=wkd69f0RLVk
Mie nu mi se pare ca e imbracat doar asa...
Frate,acum ar fi culmea... Oke hai sa "editez" putin! Il vezi MAI MEREU pe Shady imbracat asa. Acum e bine? Daca crezi ca sti mai multe decat mine despre Marshall, atunci da-i drumu si zi-mi o chestie adevarata despre el, care nu se prea stie.
Dr Dre nu stia ca e alb pana nu s-a intalnit cu el. Cand cei doi s-au intalnit, Marshall purta un trening galben (primit de la sponsor) pentru ca el nu avea bani de niste haine modeste. Dr Dre l-a comparat cu o banana. Esti multumit? Cata lume stie asta? Daca mai vrei. mai stiu (:
Da? Si cand(anul) si de ce s-au intalnit prima data?
"Slim Shady" nu e neaparat imbracat cu blugi albi si maiou alb, ci in alb si rosu, culorile care il definesc ca personaj
Imi place sa gasesc fani Eminem atat de documentati :) nu stiu cata lume stie faptul ca el era mason (cum ziceai si tu, a facut legaminte cu diavolul...), dar, mai nou (eu zic ca incepand de la albumul recovery incoace) incearca sa iasa din chestia asa cu masoneria... uita-te aici http://www.youtube.com/watch?v=gEzFHvQ5f98
A iesit din masonerie, intr-adevar. Dar din pacate, e din nou in. Nu stiu exact acum ce este in mintea lui. A scos piesele astea " Berzerek ", "Monster", " Rap God" care iar dau tentativa de Masonic.
@millosa ce ai zis tu stiu si eu. Piesa aia se numeste asa pentru ca aia e porecla lui, eu am inteebat DE CE are porecla aia, adica cine i'a spus prima data asa si de ce. Mai astept un raspuns, daca e mai bun ca al lui Trolli dau funda
''The real Slim Shady'' este cea mai inportanta piesa a lui EMINEM din albumul The Marshall Mathers LP, lansat la 16 mai 2000
''Slim Shady LP'' este al doilea album de studio al reperului american EMINEM
Funda