Toata lumea e subiectiva. Fiecare e cu parerea lui, fiecare are partile lui frumoase si partile lui urate. mie personal imi place mai mult de Selena.
Selena Gomez. Debby Ryan are un aer de... cum sa zic eu? De nesuferita. Imi dau seama dupa fata.
Funda?
Sincer sa fiu eu am vorbit cu Debby si ea mi-a zis ca e in competitie cu Selena. PS:am numarul de tel. a lui justin bieber:0014046653410
Eu zic ca Debby e mai draguta dar fiecare cu parerea lui. Nu vreau sa zic ca Selena nu e draguta, e si ea frumoasa dar sincer zic ca e Debby Ryan.
Selena gomez normal, eu am si id-ul ei ma rog mi-a dat microphone, si webul! selena_gomez_marie16
Clar Debby Ryan.E de 1000.000 de ori mai SUPERBA decat Selena Gomez.Selena e panarama (scuzati expresia).S-a culcat cu multi baieti, iar cu Justin Bieber a ramas si insarcinata.Nu zic ca Debby nu, dar sunt 100% sigura ca nu a ramas cu nimeni insarcinata.Eu o urasc pe Selena si asta e parerea mea despre ea.Hai,dati-ma in judecata!:-)
Mie personal imi place mai mult de Debby R.
Amandoua sunt dragute, dar parca Debby Ryan este mai frumoasa decat Selena
Mie îmi place mai mult de Debby Ryan.E mai frumoasă și cântă mult mai bn.Pe Selena Gomez o urăsc! E PANARAMĂ! Cu P mare! S-a culcat cu mulți băieți. (Harry Dtyles, Justin Bieber-cu el a rămas și însărcinată și Niall Horran-cu el e acum).
Pe bune, acum să fim serioși
Hmm eu zic ca debby ryan
e mai frumoasa decat selena gomez, sa fim seriosi
Selena gomez is thoushands of times more beautiful and than Rian plus Debby is very mature
Eu cred că Debby Ryan e de 100000000000000000000000 etc. de ori mai frumoasă decât Selena Gomez.Nu zic, și Selena e simpatică, dar Debby eu zic că e mai drăguță... nu drăguță... superbă!
Măcar Debby nu a rămas însărcinată cu nimeni, cum a rămas Selena cu Justin B.
O zi bună!
HermioneLove întreabă:
CrysaCrysy întreabă: