| MineIsLikeABridge a întrebat:

Dece aproape toti zic ca manelele sunt urate, chiar multor straini le plac, si am o ruda din germania, care mi-a zis ca aceia care zic ca ceva este urat uita ca gusturile nu se discuta si ca nu e frumos cei frumos ci ce iti place tie, pentru mine muzica hous ii stupida, muzica strina ii tot cu continut referitor la sex, dar sa ne gandim bine, dc le place si celor de afara manelele daca majoritatea zic ca sunt urate?

Răspuns Câştigător
| TeoPT a răspuns:

Muzica house e absolut în aceeași oală cu manelele.

Majoritatea oamenilor spun că manelele sunt urâte din cauza efectului de turmă. Adică, cei care ascultă house consideră că sunt superiori maneliștilor (și nu sunt). Aceia sunt oameni bătuți în cap care nu au dreptul să critice manelele dat fiind că ascultă aceleași rahaturi echivalente cu ele...

Sunt oameni cu gusturi mai bune care au motive să critice manelele.

De exemplu, eu mă consider o persoană cu gusturi bune la muzică. Manelele mi se par universul inculților. Oamenii care nu sunt în stare să înțeleagă frumosul prin altceva se refugiază în manele. Atât pot ei să înțeleagă. Manelele sunt niște zgomote scârboase cu un mesaj dezgustător, la fel ca și house-ul. Ce e așa frumos să auzi - ooo viața meaaaa? La fel, ce e așa frumos să auzi - uh, my baby, uh uh yeah I love you. Penibil. Manelele și house-ul sunt în aceeași oală iar clubberii nu au nici un drept să insulte manelele.

Asta e opinia mea despre manele.

Baftă

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

1.Ba da, gusturile se discută în funcție de situație. Dacă respectiva persoană ascultă house în căști, e-n regulă, dar dacă vine și mi se laudă cu ce melodie "cool" a găsit sau o dă pe difuzor, am tot dreptul să critic.
2.Manele=house.În română e-oh viața mea, la house în engleză "oh baby my love". Unde e diferența?
3.Fiecare cum crede. Te-ai gândit că acei străini poate nici nu știu versurile? Cred că s-ar îngrozi.

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare