Manele nu fac parte din categoria "muzica", fac parte din categoria "mizerie".
Apropo, de ce?! Ce ti-a facut limba romana de o chinui asa?!?!
Multe mi-a facut limba romana.
Nu îmi place vocea ţigănească si nu îmi plac nici feţele lor de carbanui mergatori
Nu se poate mai simplu de atât
Nu am nimic cu stilul muzica, nu imi plac si gata, insa nu suport manelistii care dau muzica la maxim ca sa auda si vecinii "uverturile" nemaipomenite.
Manele nu exprimă nimic, doar dorinţa de a "avea femei", mulţi bani şi alte chestii. Iar cei care ascultă manele, nu sunt oameni cu care să poţi vorbi. -.-"
De exemplu, tu. "Dece la uni nu le plac. manelele?". Îmi pare rău pentru limba română.
Cum iki tu nici mie nu imi plac dar am auzit de multe ori aceasta intrebare si de asta am zis si eu mie imi place ap
Poţi să rescrii tot, dar în română de data aceasta? Mulţumesc.
Seman cu tine...si de asta
Ce replică jalnică ai mai găsit și tu.Tu nu vezi că nici să scrii nu poți? Ești mai agramată ca un țigan neșcolit.
Ti-am zis seman cu tine
Seman cu mata
Daca unii au ajuns sa creada ca manelele sunt muzica atunci au ajuns rau.Menelele sunt pur si simplu gunoi.
Am mai zis si repet mie nu imi plac manelel dar am vrut sa aflu parerea voastra...eu ador rap...il iubesc
Iti place rap-ul dar ai scris in stil manelistic
E muzica de tigani, transmite prostie si nimic mai mult.
Da stiu asa mai zic da imi place/.
Colega mea asculta eu ce sa fac daca ii place ce pot sa i zic?
Spune-i ca aia nu e muzica, nu are ce sa invete din muzica aia. Muzica nu trebuie doar s-o simti, ci s-o si intelegi.
Sigur.Ai vrea tu.Dar te faci de rușine.Mai bine taci, decât să pari și mai penibilă.
Am zis..pentru-ca colega mea asculta..si eu vreau sa nu mai asculte si de asta v-am intrebat si vreau sa stiu ce pot face sa nu mai asculte. potetii sa mai ajutati?
Sigur.Atunci de ce ai întrebat de ce la unii nu le plac manelele? Tu ești retardată acum? Degeaba nu asculți manele, dacă scrii ca un țigan meriți târâtă printr-un șanț plin de sticlă spartă și apoi înecată cu spirt.
Asa te vreau zi din suflet
MusicMakesMeFreeXD întreabă:
alexinioh întreabă:
Patricia444 întreabă: