Hey si mie imi place 1D. Toti 5 au niste voci bune si mai sunt si draguti pe deasupra. :X Preferatul meu este Zayn dar nu pot spune ca pe ceilalti ii displac.
P.S nu baga in seama rautatile care apar despre ei.....toti cei care au succes sunt si invidiati. Te puppp :*
In capul ala al tau de penibila crezi ca toata lumea ascult gunoi ca al lui 1D?
Si ca toti cei ce asculta muzica buna sunt invidiosi pe niste gay fara pic de talent? Nu aveti habar cum ne amuzati voi.
Hai ca-mi placi Continua...
Du-te si vorbeste cu prietenele tale care probabil sunt si mai destepte ca tine.
Hai frate scuteste-ma Nu va mai dati atata importanta doar pentru ca ascultati alt gen de muzica.
Tu iti dai importanta, nu eu.
Nu conteaza...tu vi de pe alta planeta las-o balta...
Ahh,serios?
Foarte
Prietene,nu înţeleg ce e aşa amuzant.Crezi că eşti tare dacă te dai importantă?
Nu ma dau importanta...asta e rolul tau. Tu pur si simplu te-ai bagat unde nu-ti firbe oala [asa ca sa ma exprim fara prostii :3] pentru ca am specificat foarte bine ca nu-si au luc haterii.
Oh yeaah, in sfarsit un fan pe aici
Paaaaai, ce as putea sa zic? Decat ca sunt cei mai tariiiiiiiii si draguti, si sexyy iar melodiile sunt geniale
Haters are jealous
Trebuia sa fie si partea asta in raspuns dar nu stiu ce s`a intamplat
"Ma frate", uite asa vroiam si eu sa stiu ce mai crede poporu' :3 Logic ca te gaseai tu sa comentezi.
Mie personal imi place 1D.Am raspuns la intrebare atata tot. Daca nu-ti convine, asta e.Si da, am comentat, te deranjeaza?Eu sunt aia fitoasa daca nu stiai