E trist ca exista asa ceva si ca se difuzeaza...de-a dreptul tragic e ca exista oameni care apreciaza aceste versuri si le fredoneaza!
Dă-i pe linkul de mai jos
Ai baut?
Nu trebuie sa bei ca sa stii ca romeo bombastik si fanii lui merita arsi.si de aici toti tiganii.
Pai nu trebuie sa-mi spui mie ca esti fanul lui
Am zis ca ti as da foc, pentru ca esti fanul lui din moment de poluezi TPU l cu tampenia asta.Mars dracu la somn
Pai si eu am zis ca esti fanul lui pentru ca te tradeaza faţa, cocalarule
Nu am citit intrebarea cu atentie
Scuza-ma!
Pai ce pot sa zic despre o asemenea melodie? E ciudata si vulgara, nu e deloc stilul meu...
Destul de revoltator.Din pacate in lumea asta exista de toate pentru toti.Aceste melodii sunt créate si promovate de catre si pentru persoane frustrate sexual, altfel un-mi explic.
Aceasta melodie instiga la relatii sexuale desfrasnate, care poate crea victime pe mai multe planuri.
Nici in alte tari un mai exista cenzura, dar tot un asculti astfel de repulsii.
Inteleg o melodie care invita la o seara romántica alaturi de partener, versuri invaluite in mister dar asta...
Ba, asta e melodie facuta de tine... Tu ai inventat povestea sa vezi ce zic oameni nu ?
Sincer nu am citi toate versurile pentru ca mi s-a facut rau de la jumate . Asa ceva e inadmisibil pur si simplu. Melodia asta ar rebui cenzurata pentru ca rmai cu un soc puternic de la ea, pe buna... Nci sa razi nu iti mai vine!
A intrebat ce parere avem despre ele, macar ai citit intrebarea? Romeo fantastik e vai de curutul lui, doar nu au facut misto de el la Mondenii degeaba. Oribil...