Nu.
Că şi în Plec pe Marte trebuia să fie conectăr, da Cheloo o zis că nu cântă cu el.Şi Smiley o ales să nu mai fie şi Conectăr ăsta.Smiley tot de rahat rămâne şi cu şi fără conectăr în melodiile lui.
Toate aceste feat-uri sunt pentru a castiga cat mai multa popularitate, nu are legatura cu muzica.
Nu
pe grasu xxl, bitza l-a promovat(cu mult inainte de okakapipi)
pe guess who, cheloo l-a promovat(cu mult inainte de okakapipi)
iar pe piesa cu smiley trebuia sa apara si velea insa cheloo nu a vrut
Bitza a avut colaborari cu Grasu XLL, Guess Who si Maximilian in perioada 2009-2010, iar Okapi a fost infintat prin 2005, deci Bitza a cantat gu GW in 2010 dupa 4-5 de la infitarea Okapi(Momentul cand GW si Spike l-au cam tradat pe Cheloo si restul trupei Parazitii). Cat despre Smiley, inainte sa faca piesa ''Plec pe Marte'' el avea deja un feat cu Alex Velea(Am bani de dat) si unul cu Connect-r(Dangerous). Iar in 2006 Cheloo a inregistrat piesa ''Alarma Falsa'' un feat cu Rimaru, Rimaru a fost in aceiasi trupa cu Connect-R, mai exact trupa RACLA si pe langa ca a fost in trupa cu Connect-R a colaborat si inca colaboreaza cu manelistul de Nicolae Guta.
Smiley si Alex Velea au facut impreuna piesele: Am bani de dat, Cai Verzi pe Pereti, Dincolo de Cuvinte, Secret Discret(Remixul), Smiley detine studio HaHaHa Production studioul la care Velea si-a inregistrat aproapoe toate piesele, Connect-R a colaborat cu Smiley si echipa HaHaHa doar pana in 2009 cand si-a facut si el propriul sau studio Rappin' On Production, Smiley si Connect-R nu au avut o colaborare atat de indelungata tinand cont ca acestia au impreuna doar o singura piesa(piesa Dangerous). Pe melodia Plec pe Marte ar fi trebuit sa cante Velea nu Connect-R, dar Cheloo a refuzat, el a declarat intr-un interviu ''Am acceptat sa cant cu Smiley doar sa fie scos Velea din schema, Alex Velea nu este genul meu este genul lui Connect-R si nu as colabora nici nu Connect-R''. Si apropo se scrie Connect-R nu Conectăr.
Okapi a fost infintat in 2007, nu 2005
Bitza l-a lansat si promovat pe grasu, cu mult inainte de okapi, iar piesa cu guess a fost prin 2007
si nu vad legatura cu colaborarile, pacha man a colaborat cu raku si ombladon, cedry2k,dragonu',sisu si acum colaboreaza cu ruby, corina, asta nu creeaza nici o lgetura intre ei
Da,mă,bine zici.Acuma îmi aduc aminte că era vorba de Velea.
Ştiu că nu se scrie Conectăr.
Colaborarile acestea au fost facute inainte ca Pacha Man sa se apuce de muzica comerciala. Cat despre Bitza citeste aici: http://ro.wikipedia.org/wiki/Sufletul_Orașului si http://ro.wikipedia.org/wiki/Goana_după_fericire.
Albumul a fost scos in 2009, piesele au aparut inainte, cele cu grasu sunt din perioada 2005-2007 iar cea cu guess who e din 2007, plus ca bitza n-a fost in niciun label, doar din 20cm din 2009