@keepfighttiltheend, eh sunt o mincinoasă infectă.Tot ziceai tu că nu sunt sinceră, măcar acum poți să o spui pe bună dreptate.
Oricum Dimmu nu-i favorita mea, de fapt am două favorite dacă te interesa, Megadeth și Metallica.
@Emily
Nu te-am parasit.Am decis sa nu mai discutam o perioada mai scurta sau mai lunga."Everything we had together was a lie."
@FucktheSystem
"Megadeth și Metallica". Pentru mine nu e mare diferenta intre ele si satanic black metal.Au o asemanare "Epic fail".Ti-as fi dat o melodie despre satanic black metal dar mai bine nu.Bafta
@FucktheSystem
"Dear, black, oh, it's been a long time
Remember when you were holding me tight
I would stay awake with you all night
Dear Satan, you make me so high
You were faithful to show up on time
Such a flame that was burning in your eyes
I let you go
But you're still chasing
Go ahead, you're never gonna take me
You can bend, but you're never gonna break me
I was yours; I'm not yours anymore
Oh, you don't own me
Go ahead, put a target on my forehead
You can fire, but you got no bullets
I was yours; I'm not yours anymore
Oh, you don't own me
Am modificat unele cuvinte dar mesajul este acelasi.Bafta
Angus35, amice, cred că singurul „epic fail" de aici este ce scoți tu pe gură, sincer. Dacă tu nu vezi mare diferență între Turn The page și Satan is my master, atunci ai o mare, mare problemă de înțelegere.
Mai om cu mintea mica ma enervezi cocalare guta mania mie imi plac jonas brother nu aia miley cyrus selena gomez lopez byeonce nu aia mai ales prima adica guta
@Willy,vezi ca ai un buton de logout,foloseste-l cu incredere.
Tu te-ai uitat la comentarii,ma?
Toti injura pana nu mai pot,se iau unii de altii, pe cand la o melodie rock nu se ia nimeni de nimeni, la comentarii este scris cat de mult apreciaza melodia.
Deci Willy...lasa'te drek de manele. Iti sugerez sa ask alt gen de muzica nu neaparat rock si c redema ca rock'ul nu e numai satanist sunt mai multe feluri de rock. Poti asculta si dubstep si drum and base
Ai vrut sa faci pe desteptu' lu' peste in materie de muzica si ai pus-o de tot căcatu'.
Nu am nimic cu cei care sunt fanii acestei muzici dar ma enerveaza ca vrei sa-i schimbi pe cei care asculta alta muzica,este treaba lor,muzica adevarata este cea simfonica, chiar daca nu ma atrage asa mult, asta e adevarul.Nu imi plac deloc manelele,acest tip de muzica a fost copiat de la turci si alte popoare,in ritm,in de toate,inclusiv cu arunca banii doar diferenta este ca noi romanii(ma rog rommi) ne plangem prin muzica, ex: "nu am bani" sau alte prostii dar in spatele lor se ascund sacii de bani ai acestor "catareti", niciodata nu mi-a placut acest tip de muzica...
Consumi oxigen degeaba! :*
Lasa-te frate de manele!
Rock-ul e muzica adevarata! \m/
Willy sunt multi manelisti prosti in tara asta, dar sunt si multi "rockeri" de astia care dupa o sticla de vin iti canta manele mai ceva decat lautarii asa ca... nici eu nu ascult manele dar nu sunt impotriva lor decat atunci cand vad un rrom prost care... parerea mea
Da pentru cocalari, inculti care nu stiu sa lege doua cuvinte, nu mai continui, sper ca ai prins ideea
1. "Cne" sunt astia? iti spun eu Bau-Bau
2."Cne" e cu tine? Prostia si cocaa
Scuze nicio ofensa dar ai pus o intrebare ma rog 2
stupide rau
asa ca.Rock :X forever si tu. Ciao
gorlan întreabă: