| personaljesus a întrebat:

Deci nu pot sa inteleg ce e cu unii in ziua de azi. Unde intorci capul auzi "LoL! ce imi mai place Justin Bieber" sau Miley Cyrus. M a intreb de ce nu va plac si adevaratii artisti? Incercati macar o data sa comparati versurile lui Miley sau Justin cu cele a le lui Marilyn Manson sau Red, The Rasmus...Chiar si Lady Gaga.

Răspuns Câştigător
| QuadruplePersonality a răspuns:

Oh please... Daca ascuti (si adori) JB si/sau Miley, Marilyn Manson ti se va parea ciudat. Majoritatea versurilor lui sunt prea adevarate pentru ei. Sau obisnuit doar cu "Baby", "Love", versurile pe care le canta ei, si daca ii pui acum sa asculte altceva ar face atac de cord. O stimata colega de clasa, dupa ce a ascultat This is a new *** a spus ceva gen: ***, sex, violence, cine pl ar asculta asa ceva?
So, chiar ar fi o crima sa ii pui pa' astia cu viata lor roz sa asculte si ceva "crud".

Intradevar, sunt unele melodii ale lui Miley, cum ar fi Stay ( http://www.youtube.com/watch?v=-nSyXhUFbDQ ), care chiar imi plac, pentru ca sunt triste cred (ohh, dulce melancolie :-< ).

Reluand, nu am nimic cu fanii JB, cu toate ca, Cody Simpson mi se pare ca are o voce mult mai buna. Pentru mine pop'ul lui bolnav nu ma afecteaza. La fel cum cunosc si suport manelisti, asa am invatat sa ii inteleg si pe Bieber'isti. So people, who cares what you hear?

17 răspunsuri:
| hamsterx a răspuns:

straight face frate esti nebun...

| ALEXme_4367 a răspuns:

Numai cochiilor de 12 si 13 lear putea placea justin biber si miley
justin biber face de rusine initialele JB

| m4them4tic a răspuns:

Generatiile se schimba.Majoritatea adolescentiilor din ziua de azi asculta muzica "facuta" de adolescenti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Astia pana in 12 ani sunt cu "just a gaybier"(justin bieber) si "miile de clicluri"(miley cyrus)

| Ioana_5651 a răspuns:

Da... Te inteleg perfect.Frate! In ultima vreme toti prostii sunt lansati si adevaratele voci sunt lasate in paragina rare ori sunt descoperite.Nu pot sa`mi dau cu parerea incat sa jignesc dar omenii chiar se i`au unii dupa altii ca oile si daca unui prost ii place ceva altul se i-a dupa el.Eu trebuie sa recunosc ca Miley are o voce destul de buna dar nu se concetreaza pe acest fapt ci doar pe faptul ca e vedeta si i se urca la cap. Versurile mlodiilor sunt pentru copii mici si n`au nici un sens.Doar sa rimeze.Asa e si cu Justin Bieber care pentru aspectul fizic este placut de toate nebunele care nici nu`i mai asculta melodiile, pentru ele tot ce canta el este frumos.Toti se duc de rapa.Si uneori ajungem sa ne facem de ras, sa rada altii de noi pentru ca asculta ceva ce ne place si e de calitate dar nu e in ''trend''.

| Ovidiu_1522 a răspuns:

Sa moara fratii mei asta ma intrebam si eu gagiule de ce nu place la tot romanii manele cu care canta Guta si Salam ca au stil de calitate.
Fiecare cu gusturile lui...

| matrixismyname a răspuns:

Stai putin, tu compari pop starurile cu rockstarurile.
Nu poti compara lady gaga cu miley cyrus, sau justin bieber cu marilyn manson.
Nu e vorba neaparat de "in ziua de azi" ci doar de trend. Adica na fiecare asculta ce-i place (mie unu imi place tot ce ai zis mai sus)

Insa Miley/Justin/Selena/Demi (disney staruri, mai putin justin cred) sunt "Vestite" pentru ca in general publicul lor sunt copii/adolescentii cu varste cuprinse intre 4-16 ani.
Sunt si ei adevarati "artisti" insa fiecare are puncte de vedere total diferite. Eu ii vad artisti prin simplul fapt ca: stiu sa cante (au voce/versuri frumoase/etc) stiu sa joace in filme (miley, justin, selena, demi majoritatea de la disney canta/sunt actori chiar foarte buni). Eu n-am vazut pe gaga in vreun film spre exemplu.

Insa n-ai zis nimic de "mama ce smecher e Salam"(multi tineri in ziua de azi sunt manelari). Manelistii chiar nu sunt artisti pe bune. Deci in loc sa compari artisti cu artisti, mai bine compara artisti cu... nu pot sa le zic pe nume ca e indecent.
Compara Florin Salam cu Judas Priest. (nu ca ar avea vreo sansa)

| nonny50 a răspuns:

Adam Lambert? e bun? big grin

| kolcov a răspuns:

S'au schimbat vremurile. straight face si eu ma mir ce vad la JB laughing, parca ar fi singurul cantaret

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai sti cum sta treaba? NU spun ca Miley Cyrus nu are voce dar se s-au auzit multe barfe despre ea ( majoritatea fiind adevarate ) si sincera sa fiu un... o persoana de varsta ei n-ar trebui sa faca chestiile astea nici macar sa nu dea impresia asta. Cat despe Justin Bieber,, O vai e Justin Bieber vai ce frumos e vai! " pana la urma exista cantareti mai buni decta el! Doar pentru ca e cat de cat frumos si e dragut ce trebuie sa murim pentru el!? Cat despre versuri ...Miley Cyrus are versuri frumoase de ceva timp a inceput sa scoata melodii chiar bune dar ea a devenit celebra mai mult ca fiind Hannah Montana. Deci ca sa fiu mai clara Hannah Montana are cantece mai celebre decat ale lui Miley si mult mai indragite de copii. Serialul difuzat pe Disney Channel a facut-o celebra.

Nu comentez si va rog nu aruncati cu pietre e doar o impresie. Funda?

| FIR a răspuns:

Pentru ca de,, Red, The Rasmus si Marilyn Manson" nu am auzit rolling on the floor (nu imi plac miley sau jb)... iar gaga im plc la nebunie :X

| QuadruplePersonality a răspuns:

@koko14
"parca ar fi singurul cantaret"

Si chiar daca ar fi singurul, tot (nu pot sa spun urat, as jigni alte staruri) normal ar fi, tot nu l'as adora...

| Aero_7920 a răspuns:

Da te inteleg. e miley nu e chiar asa. e matura sa drogat rolling on the floor dar JB sad Pfff fraier rau straight face

| Sapunelll a răspuns:

Dathinking
sincer nu preefer nimic din ce ai zis tu susbatting eyelashes
adica pot spune ca imi plc doar o melodie a lu gay`u de bieber si aia e kiss and tell. da nu pot spune ca o ador.
in rest prefer : spike, guess whoo, nane, omblodon, grasu xxl, chiar si ctiva manelisti blushing gen boraku de aur. piciu minue;; ). au talent ce sa le faci=}

| TheDarkEmpire a răspuns:

Lasa-i pe aia sa doarma in propria cenusa, in Romania muzica adevarata e pe la colturi. Nu poti educa o natiune ca asta, incercarea este doar o utopie.
Sa comparam "artistii" ca Bieber sau Cyrus cu Marilyn Manson, AC/DC sau altii... sansa de 0%. Oamenii astia si-au creat o cariera muzicala cu cap, nu doar pentru bani sau "worldwide recognition"

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Paai miley canta extraodinar de frumos si cool justin la fel asa ca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Aici matrixismyname spune bine happy