anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deciii... Sa incepem cu inceputul.Sunt mega-ultra-extra fana jrock si visual kei. Daca exista pe aici fani ai aceluiasi gen de muzica ii rog sa`mi dea prin mesaj id`ul.Chestia e ca vreau sa fac un forum big grin si am nevoie de oameni.Mersii mult si [[Piisu`!on the phone][si pentru cei care nu stiu cam ce contine acest gen de muzica. consultati Youtube`ul cu o doza buna de An Cafe, Alice Nine, Versailles, The Gazette, Kanon Wakeshima, Miyavi.etc!]

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Mdah laughing. Fata ai cu telefonul trebuia sa fie happy Oricumm ramane [Piisu` happy ] pentru ca asa a zis Saitsou love struck [Bou -exAnCafe]

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Yeah happy

| KinokoஐKee a răspuns:

SI eu sunt fana J-rock,iar din cei de jos pe care i-ai enumerat tu ii cunosc pe:AN cafe(Ii iubesc),Kanon Wakeshima(o iubesc,e cea mai buna la instrumentele astea cu corzi, violonce, vioara...), Miyavi(am ascultat muzica lui si e super tare la rock dar e prea grea pentru gusturile mele), ALice Nine(sunt super cool) iar de The Gazette si de Versailles nu am auzit si nici n-am fost prea nteresata sa ascult.

| LazyKatZ a răspuns:

Ahem...Kanon Wakeshima nu este J-rock. Este J-pop, multumesc foarte mult. An Cafe si Alice Nine sunt buni, Versailles n-am ascultat, iar The Gazette sunt doar o alta trupa buna (nu ma dau prea mult in vant dupa ei - aruncati cu rosii cat vreti). Ascult Diaura, 'predecesoarea' lor Valluna, Dir en Grey, Lycaon, Lynch si Moran (si mai multe).