anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dedicatie pentru toti rockerii suparati pe viata...mai destindeti-va si voi, nu mai fiti asa incordati, ce pana mea...
apoi n-am dreptate?:D
http://www.youtube.com/watch?v=uZ5550yzAWY

11 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

Sper ca glumesti...

| FadetoBlack a răspuns:

Oh, dar vai, mulţumesc frumos!
Atunci şi eu am o dedicaţie pentru tine
http://www.youtube.com/watch?v=JoolQUDWq-k
cu mesajul '' MORI! ''

| RockNbeer a răspuns:

Ioi,noroc ca exista oameni ca tine, ca altfel, nu stiu ce m-as face

| TheLordofSalem a răspuns:

Nu e nimeni suparat pe viata. Imi pare rau daca asa gandesti. Oricum mai sunt multi asa ca tine.

| KristalPop a răspuns:

De unde ştii că suntem supăraţi pe viaţă?!
Amice, cred că ne confunzi cu emo.
Cum spun de fiecare dată, repet la fiecare întrebare legată de manele:
Îmi e scârbă numai când aud o manea.

Manelele sunt un gen muzical apreciat doar de către romi în special.
Clipurile excelează prin vulgaritate, indecenţă, neruşinare şi mai ales prin prost gust.
Apreciate în mod special de către cei cu o mai puţină pregătire intelectuală,
maneliştii nu au nici măcar o facultate şi în afară de a cânta despre duşmani şi bani nu ştiu absolut nimic.
Degeaba ai faimă, bani şi maşini dacă ai mămăligă în loc de creier.

| Vans a răspuns (pentru KristalPop):

Ţigani,nu rromi. Că nu merită nici măcar rromi să le zici.

| KristalPop a răspuns (pentru Vans):

Cică e vulgar dacă îi "botezăm" aşa, le jignim reputaţia (care nu o au).

| KristalPop a răspuns:

Idiot?
Ce faci, bre, mă confunzi cu persoana ta? laughing
Lăsând gluma la o parte, sincer, nu cred că ai avut un motiv bine întemeiat pentru care să mă jigneşti...
Eu nu te-am jignit în niciun fel, dar dacă am făcut-o fără să-mi dau seama, îmi cer scuze.
Eu n-am făcut altceva decât să-ţi răspund la întrebare, dacă nu ţi-a convenit puteai pur şi simplu să mă ignori.
Dar tot nu înţeleg... Ce este neînregulă cu întrebarea mea?
Am pus întrebarea ca fapt divers, din plictiseală şi din curiozitate totodată.
Oricum... jignindu-mă pe mine nu rezolvi absolut nimic.
Fiindcă dacă aş comenta la toţi retardaţii ce comentează zilnic fără pic de ezitare la răspunsurile mele, tot eu m-aş face de căcat.
By the way... am mult mai multă minte în comparaţie cu tine (dar nu suferim comparaţie).winking

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Bine ca am sonorul la minim si nu-ti aud dedicatia.
Pentru ca toti te-au luat la suturi, eu am sa te lamuresc.
Ne confunzi cu emo. Emo este o subcultura imbratisata de fanii Tokio Hotel, Simple Plan, Seconhand Serenade, etc(trupe care nici macar nu canta rock adevarat). Noi nu suntem emo. De fapt, in ochii nostri, atat stilul cat si muzica lor e de tot...n-am sa spun ce.
Iar daca unii suntem "suparati pe viata"(foarte mult spus) nu are nici o treaba cu muzica pe care o ascultam. Ascultam rock pentru ca e un gen mult mai complex si pentru ca sunt folosite instrumente reale, voci adevarate, etc. Gresesti daca ai impresia ca toata muzica rock e trista sau satanista sau mai stiu eu cum o vezi tu. Nu, ca orice gen, poate transmite orice fel de sentiment, ba chiar mult mai bine.
Si ca sa inchei, majoritatea rock-erilor pe care ii stiu au un simt al umorului si o pofta de viata de invidiat. Si serios, n-am de gand sa ascult ce mi-ai dat tu acolo.

| Indestructible a răspuns:

Confunzi maneliștii cu rockerii.

| GalaxyHero a răspuns:

laughing)). Îți mulțumesc nespus, datorită ție mă simt mai deșteaptă. Un mesaj pentru tine, insert a brain there :p.