| valeriaJB a întrebat:

Demi lovato va place? de ce? dar daca raspunsul este nu. De ce nu va place? si care este idolul preferat! steluta pentru raspuns cinstit!

Răspuns Câştigător
| TI a răspuns:

Hmmhappy. Demi Lovato. Imi place - nu vad de ce sa nu imi placa. Este o cantareata draguta, inteligenta si onesta.
Nu este cum sunt alte vedete.
De asemeni, este o actrita foarte buna. Este amuzanta si in acelasi timp draguta[cum am mai spus:] ].
A facut si face o treaba excelenta in,, SONY SI STELUTA EI NOROCOASA" pe Disney Chanelapplause...Aceeasi treaba deosebita a facut-o si in,, CAMP ROCK1/2". Cum si in alte filme!applause...
FELICITARI!

Cat despre idolii mei thinking Nu stiu sigur momentan, dar pot sa iti spun ce genuri de muzica imi plac si ce formatii ascult [respectiv cantareti:] ]
Genuri : Rocklove struck; Poplove struck; Raggaelove struck...
Cantareti/te / Formatii: Linkin Parklove struck; Paramore; Marlyn Mansonlove struck; Bon Jovilove struck; [uneori] Lady Gagastraight face... Si alte formatii care canta Rooock=p~.love struck

5 răspunsuri:
| LarisaAndreea a răspuns:

Mie imi place. E o fata la locul ei, are o voce superba, e o actrita de nota 20 si nici nu se baga in ''gura presei'' cum fac alte vedete rolling eyes
Insa, imi pare foarte rau pentru. ca s-a imbolnavit, sper sa se insanatosasca cat mai repede!
As vrea sa mai scoate un album nou si de ce nu un film sau un serial nou.
Mi-a placut foarte mult Camp Rock 2 (si camp rock 1, deasemena). de Sonny si steluta norocoasa nu mai spun, e foarte funny si ma face sa zambesc chiar daca sunt suparata happy
Idolul, hmm...nu stiu, acum, pe moment, sunt mai multe vedete care imi plac happy

| MrThalium a răspuns:

Mie una mi. a placut dar acum nu stiu ce sa mai cred deoarece revista bvg zice ca e nebuna si a fost internata la ospiciu:S...eu as continua sa o sustin pentru ca este amuzanta si are aceleasi,, patanii''si hobbyu.ri ca mine si uneori chiar ma regasesc in ea
Idolii mei sunt cei de la linkin park...deoarece ei au un mod de viata foarte expresiv si nu le este frica de ce zice lumea iar melodiile lor sunt... wow sper sa. ti place si tie: http://www.youtube.com/watch?v=EyjiX9DOk98

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Imi place foarte mult actrita Demi Lovato deoarece este o fata foarte cool si talenata.Idolul meu este Justin Bieber.

| raresel a răspuns:

Sincer mie imi place deoarece ma face sa rad si imi place cum arata. E amuzanta, are voce, nu stiu sigur daca merit steluta dar daca o placi pe sonny si esti fan adevarat ...trebuie sa imi dai steluta

| nyky_1703 a răspuns:

Da imi place Demi lovato pentru ca este o fata foarte draguta si imi place foarte mult cum joaca.este o actrita si o cantareata foarte buna:X

Întrebări similare