Am gasit acum videoclipul Ucrainei la melodia "Sweet people" (nu stiu pe unde il ascundeau "smecherii" inainte de finala) si vreau sa-l impartasesc si voua. Este bestial si are un mesaj foarte important de transmis! Ucraina merita si ea cel putin locul 5! Superba piesa si vocea interpretei!
http://www.youtube.com/watch?v=rqspWawDgl0
Vizionare placuta!
P. S. @Ralucutza, Paula Seling si Ovi au fost, sunt si vor fi :D reprezentantii Romaniei :-bd, nu al Germaniei! Si intr-adevar, EI :D au avut o melodie frumoasa, mai mult decat atat, o melodie superba, geniala, demna de locul 1! =D> Mai informeaza-te si tu!;)
Au fost foarte buni, au cantat ff bine, au zambit au fost dragutsi:X.totul a fost perfect la Romania
Serbia mi-a placut:X, Spania
bineinteles ca nu merita sa castige, trebuia sa fie pe ultimele locuri, nici nu a cantat bine mi s`a parut ca a falsat putin(cred), nu a stiut sa se miste pe scena, daca esti pe scena eurovisionului sau altui concurs trebuie sa te pregatesti, si inca o dovada ca totul a fost pregatit dinainte cine sa fie castigatorul. ASta este. Felicitari Romaniei:X
Dupa parerea mea, au avut o prestatie mai buna in semifinala - in special Ovi. Oricum, un loc mai mult decat onorabil. Cand am vazut ca multe tari ne dau voturi. m-am gandit si la trofeu, dar in acelasi timp ma gandeam de unde sa avem 100 de milioane de Euro sa organizam un asemenea eveniment!? Unde sa-l organizam, ca noi abia construim un stadion de 100. 000 locuri. Cu cine sa-l organizam - cu Udrea? Locul 3 e perfect pentru noi. Poate la anul vom lua locul 2. Locul 1 nu-i de noi, artistii or putea saracii, dar altii. ma indoiesc sincer!
Reprezentantii nostri au fost foarte foarte buninormal ca tara noastra mi-a placut cel mai mult pentru ca nu ne-a lipsit nimic am avut cantareti foarte buni melodia la fel deci nu ne-a lipsit nimic.Despre castigatoare nu pot sa zic prea multe decat ca au fost alte piese mult mai bune printre care si a noastra, care meritau locul 1.
Mie mi-a placut melodia Romaniei... piesa Germaniei nu mi-a atras atentia in mod deosebit, in schim piesa Turciei chiar mi-a placut :X:X Mi-a mai placut si melodia Belgiei, mai ales ca solistul era super dragut, si, de asemenea, am apreciat talentul reprezentantei Georgiei
Eu cred ca Paula Seling & Ovi ( melodia germaniei ) a castigat pe drept. Melodia afost foarte frumoasa si cred ca astfel de melodii se gasesc rar! A fost o colega de-a fratelui meu acolo iar ea a luat premiul doi. Nu imi mai amintesc ce melodie... dar ti-as fi spus-o!
Mie editia de anul acesta mi s-a parut ok, mai ales prestatia Romaniei a fost mai mult decat buna. Mi-a placut foarte mult melodia Armeniei, mi-a ramas in cap si acum o fredonez.Melodia Germaniei nu pot sa zic ca mi-a placut enorm, erau piese mult mai bune decat a ei care meritau sa castige. App:Germania a castigat deoarece cred ca e una din singurele tari care pe criza asta isi permite sa organizeze concursul.
Melodia Germaniei nu imi place de loccc! nu stiu dc au luat premiul 1!
A Turciei e draguta.
Mie a Romaniei imi place muult!
Azerbaijan e iar draguta... si melodia lor de anul trecut iar a fost frumoasa!
Editia de anul acesta chiar m-a lasat placut surprisa...
mi-a placut foarte mult piesa interpretata de paula seling si ovi, de asemenea mi-a plcut si piesa castigatoare foarte mult
Decat vreo 3 melodii mi-au placut, a fost o editie foarte slaba. dar totusi a fost spre avantajul nostru, daca erau mai bune, nu cred totusi ca mai ieseam pe acel loc
M-am bucurat mult pentru Paula si Ovi si pentru locul 3 pe care l-au obtinut si nu mi-a placut piesa castigatoare.
)ce haios era sarbu ala ))mdea, mare branza, anul asta a fost tare slab eurovizionu... cea mai buna mel mi s-a parut a roamaniei pentru ca era cea mai antrenanta.in rest.nu prea... poate aia a lu manga ). si azerbaijanu a fost ok, despre castigatoare :parca era beata, chiar nu mia plkt, era chiar ca un satelit pacolo In rest, totu ok sper ca la anul sa fie mai bine(vam popat )
Melodia nu a fost una pe genul meu, nici pe departe. In schimb, a avut o interpretare frumoasa.
Indiferent de piesa care ne reprezenta, existau persoane critice la adresa interpretilor si se legau de alte nimicuri(asta nu face altceva decat sa-i creasca popularitatea piesei). Eu ma bucur c-am luat locul 3 si sper ca la anul sa castigam.
florinsuciu întreabă: