Scuza-ma,dar romana mi se pare mai importanta decat chitara,citeste mai departe,nu trage de acum o concluzie,si eu sunt inebunita dupa chitara[nu fac,dar m-apuc din vara,sunt a VIII-a si am examene.] dar Romana trebuie sa fie pe primul loc,pentru ca sa zicem, ca ajungi chitarista cunoscuta, si daca nu stii sa vorbesti egal cu zero barat.Trebuie sa inveti Limba Romana pentru ca te ajuta,si nu numai limba romana,cultura generala este formata din mai multe informatii, cate putin din fiecare materie, de asta nu bine sa nu neglijezi nicio materie.Pana si muzica,e bine sa stii clasici, la fizica, macar fizicienii...si tot asa,hai sa zicem ca din Matematica nu prea ramai,decat cu logica,dar in final vei ramane doar cu adunare,inmultire,impartire,si Pitagora.
Eu zic sa te tii si de chitara,dar fi foarte atenta si la Romana,pentru ca e importanta![Iti zice cineva care nu suporta sa invete la materia asta]
Concluzie: Invata la Romana,nu o negrija,te va ajuta in viata,indiferent ce te faci,si nu e bine sa neglijezi nicio materie, pentru a avea o cultura generala. Tine-te de chitara pentru ca e foarte bine, e un hobby superb.Muzica e ceva special.
Iti urez succes
P.S: ce clasa esti?
Incearca sa-ti programezi lectiile de chitara in week-end, ca sa ai timp sa te concentrezi la ele, si sa nu te duci grabita sau stresata acolo, sa te simti cat mai bine. Trebuie sa gasesti o cale sa iti imparti scoala cu activitatile extra. Consulta-ti orarul si cauta o zi in care sa poti merge la lectiile de chitara fara niciun stres.
Incearca sa iti organizezi putin timpul. Ori inainte ori dupa orele de chitara incearca sa inveti la materiile pentru a doua zi macar 1 ora. Iti va fi mai bine si mai simplu asa.
Si eu fac repetitii la chitara in fiecare zi si reusesc cumva sa ma descurc destul de bine la scoala.
Sper sa reusesti cumva ^^
wannabe întreabă:
anonim_4396 întreabă: