Hey.Niciuna n-are vocea cea mai buna.Mereu le-am incurcat pe pipitele astea.Numai bine.
Demi Lovato exact cum a zis LoreeDaii Selena nu canta bine live dar Demi canta super live
Din punctul meu de vedere Selena Gomez este mult mai buna.
Ea a castigat mai multe premii si a avut sansa sa calatoreasca intr-un turneu. In schimb Demi nu este asa buna si talentata
Fundita Apropo am raspuns prima
Salut.pai,nu prea stiu. mie imi plac vocile amandurora, dar totusi cred ca Demi canta mai bine, dar nu sunt sigura fiecare are cate o parere. vocea lui selena s-a schimbat mult :X:X:X, iar demi->imi place cand striga in cantece. adica la asta ma refer ca ea canta mai bine . iar selena are la randul ei o voce extraordinara, deci nu as putea spune care cum canta.
funda?
Eu cred ca Selena Gomez are vocea mai buna.Acum,asta este doar parerea mea! Va rog fani Demi Lovato sa nu va suparati pe mine!
Sesi o simpatizez pe selena gomez, trebuie sa recunosc ca demi lovato canta mai bine, are o tonalitate foarte inalta, sustine cu brio reprezentatii live... felicitari ei, e o artista destul de complexa!
Poi... Draga meah. Toata lumeaa` stie ca Demiix` are vocee` sooooper live. Si este voceaa` ei naturalaa`. Deci pur si simplu o adorrr`. Este my life. My angel. Este inspiratiaa`meah`
Perfecttaaaaaa! Ok? Are vocee` super cu S mareee`.
Sellu nu canta super. Cand canta live parcaa` canta o balenaa` nu ea ( glumaa`) Serios, Demi chiar are vocee` mai bunaa`. Si daca nu credeti va dau siteuri unde canta de te pisi pe tinee`.
Bye
pufoshenia_7680 întreabă:
ioana_1322 întreabă:
AIPS întreabă: