Shakira, pentru ca are mai multa experienta e in muzica de 20 de ani [de cand era mica]
Si in plus melodiile LOCA, Hip's don't lie, waka waka le intrec cu mult pe ale lui lady baba
Lady baba a venit si ea de 1 an si jumate in muzica si vrea si sa fie ceam mai tare,
Deci parerea mea:
Shakira 9000000 pct - Lady Gaga - 0 pct
te pup :*
Shakira zic eu[sunt fana a shakirei:X] dar si Lady Gaga oho este chiar o buna cantareata in America dar Shakira are mai multa experienta decat Lady Gaga deci Shakira este mai buna mai bine spus sunt amandoua egale
Shakira va fi mereu ce mai buna (sunt fan Shakira) normal ca Shakira ii cea mai buna cu o voce speciala ca a ei uhhhh. Nu pot sa zic si de Lady Gaga ca totusi si ea ii buna dar nu se compara cu Shakira
Nu stiu care din cele doua e mai buna
Pot doar sa spun ca mie imi plac melodiile lui lady gaga, deci o aleg pe ea
Funda?
Multor oameni le plac mai mult Lady Gaga. Dar nu stiu dc.|||Shakira e la un nivel mai mare ca Lady Gaga si tot timpul va fi asa | Daca esti de acord cu mine fundita
Sau sorry is cantarete internationale nici una nu e afoana doar ca Shakira are voce mai buna decat Lady Gaga
Evident Shakira, care de peste 20 de ani e pe piata muzicala si chiar ar trebui sa ii asculti piesele de pe "Pies Descalzos" si "Donde estan los ladrones?" :-) SI GaGa e talentata, dar nu se compara...