Amator.sper să te deştepţi peste ceva timp.
Ascult rock pentru că e la modă. ştii? just kidding. Rock-ul nu îl poate asculta oricine. Ascult pentru că e cel mai bun gen de muzică şi mă reprezintă cel mai bine. Ascult mai mult metal. death, melodic death. black, folk, cel mai mult. După urmează thrash.
Uite din nou am pus intrebarea sa vad si eu opinii mie sa-mi zici sa ascult rock? Ascult destul fara griji. Scz n-am vrut sa te supar.
Mie imi place manelele
Roaku e pentru satanisti care umbla in negru sh put a cadavru agh
Mie imi place micii cu mustarel
Mie imi plac berea Argus
Sh mie imi plac tricourile roz cu Carlo Malone
Cred ca peste vo' doua luni, o sa pot. Tu ce zici aici, e deja ritm de maratonist. Oricum in vara, ma pun si eu pe alergat si "conditioning". Momentan, cred ca il fac in 3'25''.Asta,pen' ca incep repede tare.
Ascult metal, in general, dar si rock. Ca si genuri: thrash, black, heavy, folk, doom, melodic death si symphonic, in mare parte. Ascult fiindca mi se pare cel mai complex gen de muzica, ma reprezinta, transmite un mesaj, este muzica in adevaratul sens al cuvantului, creata cu intrumente reale, versuri complexe si pentru multe alte motive, lista poate continua la nesfarsit. Nu prea suport genurile "-core", cum ar fi metalcore, hardcore, deathcore sau punk, alternativ si nu-metal.
Si cam ce trupe preferi? Dk ma lasi sa intrebi.
Cateva din toate genurile pe care le ascult: Slayer, Exodus, Kreator, Mayhem, Carpathian Forest, Megadeth, Obstruction, Ensiferum, Moonsorrow, Moonspell, Darkthrone, Children of Bodom, Beyond, Akela, Finntroll, Dimmu Borgir si lista poate continua la nesfarsit.
Recunoaste ca Tokio Hotel ie si viata ta!
Nu doar Tokio Hotel, îi iubesc pe BVB ăia, îs geniali, ce naiba? Nu eşthi roker adevarat dacă nu asculţi BVB.
Stiuuu! O data mi-am scris pe mana (cu lama) "I lav BVB"
Eşti niebună? Am vrut sa-mi fac freza ca a lu' solistu' ăla, Andy sau cum foc
Corect perfecta dreptate
Îmi plc rok pentru că e mişto. Cele mai bună trupă este asta:
https://www.youtube.com/watch?v=UjsF93fse4Y
De obicei asclt ori ce gen de roc numa satanist să nu fie ăla nu-mi place nu-i bun e chiar urât.
Da,şi eu ascult roc şi chiar mă simt aiurea când lumea zice că îs satanişti adică să se uite la ei gusturile nu se discută de handicapaţi proşti ei nu ştiu ce e aia muzică adevărată tokio hotel şi bvb îs cei mai tari nu ne înţelege nimeni mam săturat de lumea asta o să mă sinucid aşa o să mă iubească cineva măcar aşa nu mai suport merg să ascult paramore
Uite, me simt la fel, iubesc acele trupe, si da si eu as vrea sa ma sinucid, si totusi ma trezesc zi de zi vrand s-o fac si ma duc la culcare si uite ca n-am facuta, dar chiar ma bucur ca chiar am gasit o persoana care ii place BVB, mi s-a zis ca sunt si altii in Romania, dar sincer eu n-am gasit, si pot sat te intreb si ce alte trupe iti mai plac?
Îmi mai place paramore, tokio hotel şi asking alexandria da ştiu că suntem puţini în Romnânia care ascultă rock dar e mai bine aşa chiar dacă ei îş bat joc d noi e ok totuşi nu-mi place că ei ne fac emo noi nu suntem emo suntem roacheri adevăraţi bem bere şi avem plete luuungi şi bocanci negri cine ţioo zis că în românia mai sunt şi alţi care să asculte roc ca şi bvb?
Unu si am incercat sa dau de altii dar e greu. Eu am parul in stil emo dar nu e negru nu ma lasa parintii sa mi-l vopsesc, deci a saten asa mai inchis, look-ul il am, si pai da am incercat sa ma sinucid dar din cauza situatiei de acasa ca altel pot sa-i suport pe cretinii aia care me cheama emo si alte chestii. De taiat am incercat dar eu sunt super fricoasa, in schimb imi ard pielea sub un dus foarte fierbinte.
Uau nu am incercar niciodată să îmi ard pielea(*îşi iasă din rol şi se gândeşte cum de nu i-a trecut asta prin gândurile ei sadice*) dar o să încerc şi eu dacă aşa scap de durerea pe care o port în suflet nu mai suport oare dacă mă sinucid cu un chibrit o să funcioneze?
Nu,prefer sa nu ascult.
Pentru mine,remediul pentru suflet este muzica clasica si bizantina. Daca nu,ascult si rapp romanesc : beat-uri care sa-mi ridice parul pe maini, tratament pentru suflet, si Versuri pe masura!
Dupa parerea mea, muzica rapp este singura capabila sa exprime realitatea sa cum este ea, formand versuri cu o complexitate semantica uimitoare!
Tu cu siguranta nu.
genuri? clasic rock, punk rock, hard rock, heavy metal, power metal, speed metal, thrash metal, folk metal, viking metal, death metal, black metal.
De ce imi place?
Ei bine, rock-ul e cel mai complex gen muzical, majoritatea celorlalte genuri ma plictisesc repede. In plus majoritatea muzicii din ziua de azi nu transmite nimic, sau pur si simplu are un mesaj ridicol pe care prefer sa nu-l aud (nu spun ca tot rock-ul are mesaje ok, daca tot ai ''bvb'' in nume, da-mi voie sa-ti spun ca-i o trupa penibila, sunt o insulta pentru rock).
Si? Dk imi place ai ceva de zis? Am intrebat sa vad dk poporul roman stie si el ceva rock. Ca de ascultat stiu sa ascult, si stiu destule trupe si genuri.
"Poporul roman"
Apropo, sunt fanul număru'1 bvb.
http://www.youtube.com/watch?v=VryNwHYJALE
Da, am ceva de zis, nu te considera rocker daca asculti asa ceva.
Si normal ca ''poporul roman stie ceva rock'', daca nu crezi ca ar fi atatea concerte de muzica rock prin Romania?
Anthrax si Iron Maiden ar venii in Romania daca n-ar fi cine sa-i asculte aici?
Deep Purple crezi ca bat drumul pana la cluj ca maine sa dea un concert la care nu merge nimeni?
kids nowdays...
Le ascult normal ca le ascult dar sunt fan si al acestui rock comercial. Sincer, imi place mai toate trupele (pai nu chiar toate dar oricum XD) is sigura, fara suparari acum, ca stiu cel putin la fel de mult rock ca tine. Diferenta dintre noi doi este ca eu prefer macar trupele care nu au asteptat 40 de ani de cand au aparut pe piata ca sa vina in Romania.
Apreciez chiar iti place? Serios? Si ador Gorgoroth
Adori gorgoroth numai pentru că am zis că-mi place bvb?
(bvb are bullshit).
Nu ma ce te crezi aici, este mai nou crima sa zici ca-ti place ceva, chiar imi place una din putinele trupe mai vechi care au facut contact auditiv cu creierii mei, deci dupa cum am gandit ai zis ca-ti place BVB ca gluma proasta, n-am gasit raspunsul tau surprinzator.
Nu stiu cum poti sa preferi gunoaiele alea dupa ce ai auzit rock adevarat.
De altfel de ce sa ma supar? ma bucur cand aud asta
Pt ca poate nu-s marile clasice ca Deep Purple, Genesis, ori The Beatles, nu au nu stiu cat de multi fani, dar macar transmit ceva prin versurile alea ale lor. Acela e singurul motic pentru care le ascult. Si sincer, este cam singura metoda de calmare cand am atacuri de panica sau me simt trista.
Imi pare o tampenie ce ai scris acolo. ''nu au nu stiu cat de multi fani''
Mereu am fost uimit de cat de multi fani poate avea o trupa penibila.
Daca tot am inceput sa ma iau de bvb o sa continuu cu asta, in ultima saptamana stand de vorba ca intre ''rockeri'' am gasit gramezi de fani bvb, si n-am fost tocmai incantat de asta.
Si nu, nu-s marile clasice, nici nu merita comparate cu ele...
Ma mira, chiar is fani BVB in Romania. Chiar as vrea sa stiu unde gasesc, ca eu una nu prea am acordat importanta celor din Romania crezand ca nu sunt fani si m-am dus sa discut cu altii dint alte tari, si da is multi, si nu zic ca ar trebui sa fie comparate cu ele, si pai scuze dk te jignesc, serios. Deci, chiar is fani BVB in Romania, inca is in soc.
Unde gasesti? Dai de ei peste tot... sadly
Aici nu deloc, dar fani adevarati care stiu mai toate melodiile de la ei, nu de aia falsi, ca asa toata lumea ii, mai rau decat sa asculti rock de rahat e sa zici ca sti rock cand nu stii, si ce trupe asculti dk pot sa intreb?
Glumesti, nu? Toti copilasii ''cul'' ii asculta pe emolaii aia gretosi de la BVB. Sunt muuulti si se inmultesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece.
Nu ascult rock si nu-mi place, poate mai ascult muzica rock fara sa-mi sau seama ca imi place sau pop-rock dar in general rock-ul, rock-ul hard, nu cred ca ma reprezinta si nu as putea asculta un rock hard asa tare cum asculta altii. Bineinteles ca ascult muzica tare cu chitari si din astea dar nu rock.Rock-ul nu e pentru oricine
Grunge rock, alternative rock, hard rock, punk rock si putin indie Imi place pentru ca asa simt, nu pot exlica de ce.
Nu,nu imi place deoarece nu prea ascult muzica de felul acesta si e un gen de muzica prea eccentric!