Amator.sper să te deştepţi peste ceva timp.
Ascult rock pentru că e la modă. ştii? just kidding. Rock-ul nu îl poate asculta oricine. Ascult pentru că e cel mai bun gen de muzică şi mă reprezintă cel mai bine. Ascult mai mult metal. death, melodic death. black, folk, cel mai mult. După urmează thrash.
Eşti niebună? Am vrut sa-mi fac freza ca a lu' solistu' ăla, Andy sau cum foc
Nu,prefer sa nu ascult.
Pentru mine,remediul pentru suflet este muzica clasica si bizantina. Daca nu,ascult si rapp romanesc : beat-uri care sa-mi ridice parul pe maini, tratament pentru suflet, si Versuri pe masura!
Dupa parerea mea, muzica rapp este singura capabila sa exprime realitatea sa cum este ea, formand versuri cu o complexitate semantica uimitoare!
Îmi mai place paramore, tokio hotel şi asking alexandria da ştiu că suntem puţini în Romnânia care ascultă rock dar e mai bine aşa chiar dacă ei îş bat joc d noi e ok totuşi nu-mi place că ei ne fac emo noi nu suntem emo suntem roacheri adevăraţi bem bere şi avem plete luuungi şi bocanci negri cine ţioo zis că în românia mai sunt şi alţi care să asculte roc ca şi bvb?
Unu si am incercat sa dau de altii dar e greu. Eu am parul in stil emo dar nu e negru nu ma lasa parintii sa mi-l vopsesc, deci a saten asa mai inchis, look-ul il am, si pai da am incercat sa ma sinucid dar din cauza situatiei de acasa ca altel pot sa-i suport pe cretinii aia care me cheama emo si alte chestii. De taiat am incercat dar eu sunt super fricoasa, in schimb imi ard pielea sub un dus foarte fierbinte.
Glumesti, nu? Toti copilasii ''cul'' ii asculta pe emolaii aia gretosi de la BVB. Sunt muuulti si se inmultesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece.
Mie imi place manelele
Roaku e pentru satanisti care umbla in negru sh put a cadavru agh
Mie imi place micii cu mustarel
Mie imi plac berea Argus
Sh mie imi plac tricourile roz cu Carlo Malone
Nu,nu imi place deoarece nu prea ascult muzica de felul acesta si e un gen de muzica prea eccentric!
Nu ascult rock si nu-mi place, poate mai ascult muzica rock fara sa-mi sau seama ca imi place sau pop-rock dar in general rock-ul, rock-ul hard, nu cred ca ma reprezinta si nu as putea asculta un rock hard asa tare cum asculta altii. Bineinteles ca ascult muzica tare cu chitari si din astea dar nu rock.Rock-ul nu e pentru oricine
Cred ca peste vo' doua luni, o sa pot. Tu ce zici aici, e deja ritm de maratonist. Oricum in vara, ma pun si eu pe alergat si "conditioning". Momentan, cred ca il fac in 3'25''.Asta,pen' ca incep repede tare.