anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Doar as vrea sa stiu cine de pe aici asculta rock? Si daca ascultati ce gen de rock? Si de ce va place rock-ul?

Răspuns Câştigător
| svartirhimnar a răspuns:

Amator.sper să te deştepţi peste ceva timp.
Ascult rock pentru că e la modă. ştii? just kidding. Rock-ul nu îl poate asculta oricine. Ascult pentru că e cel mai bun gen de muzică şi mă reprezintă cel mai bine. Ascult mai mult metal. death, melodic death. black, folk, cel mai mult. După urmează thrash.

52 răspunsuri:
| CautNume a răspuns (pentru FadetoBlack):

Stiuuu! O data mi-am scris pe mana (cu lama) "I lav BVB" love struck

| FadetoBlack a răspuns (pentru CautNume):

Eşti niebună? Am vrut sa-mi fac freza ca a lu' solistu' ăla, Andy sau cum foc laughing

| MentoCX a răspuns (pentru FadetoBlack):

Corect perfecta dreptate

| LegionarulRoman a răspuns:

Nu,prefer sa nu ascult.

Pentru mine,remediul pentru suflet este muzica clasica si bizantina. Daca nu,ascult si rapp romanesc : beat-uri care sa-mi ridice parul pe maini, tratament pentru suflet, si Versuri pe masura!

Dupa parerea mea, muzica rapp este singura capabila sa exprime realitatea sa cum este ea, formand versuri cu o complexitate semantica uimitoare!

| MentoCX a răspuns (pentru CautNume):

Recunosc sunt viata mea acum nu pot sa ma faci sa aleg dintre Tokio Hotel si Black Veil Brides aceste doua trupe sunt viata mea

| CautNume a răspuns (pentru MentoCX):

Nu te supara, dar eram ironica.

Dar nu am de ce sa ma supar, duh ei sunt viata mea.

| Vans a răspuns (pentru MentoCX):

Îmi mai place paramore, tokio hotel şi asking alexandria da ştiu că suntem puţini în Romnânia care ascultă rock dar e mai bine aşa chiar dacă ei îş bat joc d noi e ok totuşi nu-mi place că ei ne fac emo noi nu suntem emo suntem roacheri adevăraţi bem bere şi avem plete luuungi şi bocanci negri cine ţioo zis că în românia mai sunt şi alţi care să asculte roc ca şi bvb?

| Vans a răspuns (pentru CautNume):

Daa daaa daaa îmi place trupa asta e cia mai faină pe care am auzit-o vreodată cu ajutorul lor nu mam mai sinucis da incă mă tai nu ştiu cum sa fac să nu mă mai tai...

| MentoCX a răspuns (pentru Vans):

Unu si am incercat sa dau de altii dar e greu. Eu am parul in stil emo dar nu e negru nu ma lasa parintii sa mi-l vopsesc, deci a saten asa mai inchis, look-ul il am, si pai da am incercat sa ma sinucid dar din cauza situatiei de acasa ca altel pot sa-i suport pe cretinii aia care me cheama emo si alte chestii. De taiat am incercat dar eu sunt super fricoasa, in schimb imi ard pielea sub un dus foarte fierbinte.

| Vans a răspuns (pentru MentoCX):

Uau nu am incercar niciodată să îmi ard pielea(*îşi iasă din rol şi se gândeşte cum de nu i-a trecut asta prin gândurile ei sadice*) dar o să încerc şi eu dacă aşa scap de durerea pe care o port în suflet nu mai suport oare dacă mă sinucid cu un chibrit o să funcioneze?

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru MentoCX):

Glumesti, nu? Toti copilasii ''cul'' ii asculta pe emolaii aia gretosi de la BVB. Sunt muuulti si se inmultesc din ce in ce mai mult pe zi ce trece.

| CautNume a răspuns (pentru Vans):

Ieu odata am vrut sa ma impusc cu un topor.BVB mau salvat!

Si pe mine m-or salvat de la multe. Cand am vrut sa ma tai, sa ma arunc de pa bloc, sa sar in fata unei masini etc. Ei sunt viata ei si alte milioane de trupe

| Dumnezău a răspuns:

Mie imi place manelele
Roaku e pentru satanisti care umbla in negru sh put a cadavru agh
Mie imi place micii cu mustarel
Mie imi plac berea Argus
Sh mie imi plac tricourile roz cu Carlo Malone

| Igama a răspuns:

Eu ascult rock, in special Breaking Benjamin

| Micutelesecretoase a răspuns:

Nu,nu imi place deoarece nu prea ascult muzica de felul acesta si e un gen de muzica prea eccentric!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

1) Da ascult.
2) Rock si rock-pop
3) Ma face sa ma simt eu. E o muzica care imi exprima latura mea ascunsa

| ihacoswhy a răspuns:

Nu ascult rock si nu-mi place, poate mai ascult muzica rock fara sa-mi sau seama ca imi place sau pop-rock dar in general rock-ul, rock-ul hard, nu cred ca ma reprezinta si nu as putea asculta un rock hard asa tare cum asculta altii. Bineinteles ca ascult muzica tare cu chitari si din astea dar nu rock.Rock-ul nu e pentru oricinewinking

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns (pentru AntipaticuPreasfant):

Cred ca peste vo' doua luni, o sa pot. Tu ce zici aici, e deja ritm de maratonist. Oricum in vara, ma pun si eu pe alergat si "conditioning". Momentan, cred ca il fac in 3'25''.Asta,pen' ca incep repede tare.

Răspuns utilizator avertizat