Aveam un profesor de muzică care zicea așa: ''Cioara e pasăre, dar maneaua nu-i muzică''.
Părerea mea este că fiecare ascultă ce-i place și nu toți sunt definiți de ceea ce ascultă.
Inteleg ce spui. Eu nu am incercat sa jignesc persoanele care asculta manele, insa... sunt manele ( "dragoste", c**rve, masini, case, bani ). Insa eu sunt o persoana calma, iar cand cineva ma intreaba ce muzica ascult si spun metal sau rock, raman "uimiti", deoarece il confunda cu deathmetal, satanism, droguri, alcoolici, ceea ce nu e asa. Siu ca am o exprimare proasta =)
Într-adevăr, mi s-a întâmplat și mie să aud persoane care ziceau aceleași lucruri. Mai ales faza cu satanismul.
Care-i problema ta daca sunt manelist? asta iti permite sa critici acest gen de muzica vexandu-ti tara ` o tara de manelari` pai ingratule daca ascultam si manele asta nu inseamna ca nu ascultam si rap fara rock. daca tara era condusa de-o persoana ca mine voi dispareati ma cu muzica voastra rock faceam mineriada cu voi. `eu nu am incercat sa jignesc persoanele` dar ai jignit tara facand-o de manelari inclusiv omul bravo prietene esti destept.
Frate, stii ca si tu ai jignit persoanele care asculta muzica rock prin comentariul tau "stralucit". Zici de altii ca te jignesc, dar si tu faci acelasi lucru.
Eu am Sters intrebarea. Nu stiu de ce mai exista. Am formulat-o gresit. Si reiese ca am incercat sa jignesc pe cineva.
Oricum intotdeauna va exista razboiul asta intre cei ce asculta rock si cei care asculta manele. Sincer pentru mine nu conteaza ce muzica asculta fiecare. Fiecare persoana e libera sa asculte ce muzica ii place.
Ancuta5678 întreabă: