Sunt de aceeasi parere ca tine
Ambele au o voce superba..Defapt toti din trupa LalaBand au voce :*
Cred ca ai gresit link-urile.Sau e o gluma.In orice caz, asta talent nu se numeste.
Auzi canti tu mai bine? Alina are o voce uimitoare.Ok nu zic ca au cele mai bune voci din lume dar nici afoane nu-s.
Nu cant bine, de-aia nu vreau sa fac o cariera din asta.Ele sunt afone si e penibil cum unii le asculta, ba chiar cred ca sunt si niste raritati, cand de fapt lumea e plina de afoni ca ele.
Si da, comentez fara sa am talent, e dreptul meu sa aleg ce ascult si pot sa-mi spun parerea despre niste netalentate si fanii lor inteligenti.Si da, imi pot da seama si singura daca au talent sau nu.
Da,da cum sa nu Tu chiar crezi ca ar ajuns cunoscute daca nu ar fi avut voce? Ele muncesc foarte mult sa aiba vocea aia si daca nu ar avea talent asa cum zici tu nu ar avea peste 10.000 de fani la concerte, nu ar fi ajuns cea mai talentata trupa din Romania(aici ma refer la LaLa Band). Macar ei fac ceva cu viata lor ca voi astia care doar sa comentati stiti!
Da.In primul rand numai unii copii de 10 ani le considera talentate, vedete.Asta nu inseamna ca sunt prea cunoscute. Poti sa comentezi cat vrei, astea tot n-au voce. Si in legatura cu fanii aia, sunt o turma.
Plus ca eu stiu ce fac cu viata mea.Ele nu realizeaza cu nu vor ajunge prea departe cu rahatu' asta de serial.
Lasa-ma sa te anunt ca nu sunt numai copii de 10-13 ani care se uita Pariu cu viata sau care le place LaLa Band.Sunt si de 16, 17, 18 chiar si peste 20. Daca nu ar avea voce/talent nu ar fi fost alese din 300.000 de persoane care au fost sa dea proba la casting.Si ba da sunt cunoscute.Pariu cu viata se difuzeaza si in Mexic, America Latina, Peru, Italia, Molodva si urmeaza si in Grecia si alte tari.Ma rog nu-ti place e treaba ta.
Ma doare undeva ca se difuzeaza.Stii, pe langa ca se difuzeaza trebuie sa aiba si succes.Si, cum am mai zis, turma! Si pe cine sa aleaga si ei daca au fost numai afoni? Ce talent adevarat crezi ca s-ar fi dus sa se fac de rahat in serialu' asta?
Ma lasi...Ia, si gusta muzica adevarata...
http://www.youtube.com/watch?v=76zEsOeS5NY
Dupa parerea mea, suna mai bine live.:)
Pe naiba voce... Ăştia din Lala căcat fac nişte amărâte de cover-uri după nişte melodii şi toţi îi ridicaţi în slăvi. Pun pariu că nici nu aveţi idee cui aparţin multe dintre melodiile după care au făcut cover-urile alea, dar vă daţi mari experte. Mi-e silă deja.
Nu ma refeream la melodiile lor ma refeream la VOCE.in caz ca nu te-ai prins.
Tu ai citit ce am scris eu acolo? M-am prins că la voce te referi. Şi sunt varză. Penibile, la fel ca tine când încerci să demonstrezi un lucru imposibil.
Daca ti se pare ca Alina e varza inseamna ca n-ai deloc ureche muzicala. (fara suparare) Nu ar fi ajuns asa faimoasa daca nu ar fi avut voce.Hai lasa-ma.Invidia te roade. Si hai ca nu am chef sa ma cert cu un afon/afoana ca ca tine in ziua de Paste. Hristos a inviat si Paste fericit
Fie...îmi place cum renunţaţi toţi când rămâneţi fără argumente.
Dacă alea au voce, eu mă fac preoteasă. Mai ales Cristina aia, e total pe lângă. Şi cealaltă la fel. Sună penibil vocea lor, fără supărare.
anonim_4396 întreabă: