44 răspunsuri:
| Dumnezău a răspuns:

Singurii oameni cat de cat talentati din boy-band-ul glam GNR au fost Slash,Izzy,si partial McKagan,Axl Rose a fost un idiot,si inca este,cel putin mental, din cauza lui, s-a macinat trupa.Nu am dat click pe toate linkurile, ca am ascultat mai tot ce au scos ei.Ai pe aici Civil War sau Estranged?batting eyelashes

Răspuns utilizator avertizat
| Dumnezău a răspuns (pentru RockinLife):

Si Bad Obsession ar fi mers, e una din cele mai bune melodii ale lor.Da' ia sa-ti dau si eu ceva fabulos, de tot trec pe aici.Finlanda rules fur immer la muzica epica:

http://www.youtube.com/watch?v=4CpTT6wK7UU&feature=related

Bineinteles! Poate ajungi sa pui si ceva trupa nordica pe la dozele urmatoare.Eu as sugera Sabaton,sau ceva mai necunoscut,dar tot epic,Northern Kings,patru baieti: Tony,solistul de la Sonata, Marco de la Nightwish, si inca vreo doi ale caror nume si formatii originale nu le mai tin minte. laughing

Cum eu de ceva seri,ma delectez mereu cu cate un album de la DT,acum am ajuns la Systematic Chaos,care mie imi pare cel mai bun al lor,e maturizarea lor completa ca artisti,si melodiile au o complexitate aparte. Daca vrei sa pui ceva bun,cauta si "The Ministry of Lost Souls". Asta o ascult eu acum, n-o stiam, dar e chiar epica.

Vezi ca s-a intamplat ceva bug de la site, de nu-ti mai apare reply-ul in forma in care l-ai scris.

Am mai gasit o melodie epica, maestre:
http://www.youtube.com/watch?v=0YTh1Wsqo2c&feature=related

La pariu ca nu stii mai mult de 10 cantece de la ei? laughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Dumnezău):

Si la pariu că ascultă rock de nici un an și multe piese nu-i plac, dar ascultă că e cool?laughing

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu stiu daca sa ma pronunt aici.Baiatu' asta asculta niste trupe bune, da' daca il lovesc cu un death metal mai special, cred ca fuge.Nici eu n-ascult Dire Straits de mai mult de doua luni, dar imi place enorm cum suna si vocea lui Mark, pe langa ritmul lor psihedelic.

Esti a opta,coane? Mai bine faci niste pregatire, iti zic din proprie experienta. Dumnezau s-a ridicat de la 5, 50 in decembrie la 10, 00 cand am dat EN-ul.Nu stiu daca fugi de death,am si spus death metal mai special,de ala cu teme zoofilice, apocaliptice si mizantropie pana-n vene.Zic de trupe gen Sepsism sau Carnophage, nu de soft-uieli gen Amon Amarth sau Children of Bodom.Si de ascultat,asta si ziceam,ca nu te focusezi pe o formatie odata ce ai inceput-o s-o asculti, trebuie studiata in profunzime, mai ales cand vorbim de epici ca Dire Straits.Noroc la simulare, sa cresti si tu cu 4 puncte jumate' ca preafabulosenia mea!

| LastChance a răspuns:

Niciodată nu a fost prea strălucită. Părerea mea.
Baftă!

| TheDarkEmpire a răspuns (pentru LastChance):

Eu nu vad niciun "heavy metal" in muzica lor.

| TheDarkEmpire a răspuns (pentru RockinLife):

Cica e si "heavy metal"; auzisi si eu pe la cativa, ceea ce e total gresit.
Da, e hard rock.

| LastChance a răspuns (pentru TheDarkEmpire):

Nu cred că am menţionat ceva legat de heavy metal şi Guns n Roses în răspunsul meu. thinking

| TheDarkEmpire a răspuns (pentru LastChance):

Now that's my mistake.

| DianaRk a răspuns (pentru TheDarkEmpire):

Eu zic sa citesti toate articolele despre ei si dupa aia comenteaza, ok? Adica, in toate articolele ( nu exagerez ) spune ca sunt ceea mai periculoasa trupa de muzica Hard Rock din LUME. a da si sunt mai mult decat heavy metal!

| TheDarkEmpire a răspuns (pentru DianaRk):

Articolele sunt subiective, asemenea opiniei mele.Guns nu sunt heavy metal, heavy e Motorhead.Fa o comparatie.

| Sἶrenἶa a răspuns:

Multam!
Oricum nu cred ca toata lumea intentioneaza sa asculte...

| Bitter a răspuns:

Ador Guns N' Roses! Iar Slash e absolut super.:X

| monstereye a răspuns:

Mersi pentru doza a fost... absolut... super

| RocketQueen31 a răspuns:

Iubesc gnr, dar si eu consider ca dupa plecarea lu' slash nu s-a ales mai nimic de trupa. nici axl nu mai e ce-a fost dupa parerea mea. oricum nimic nu se compara cu show-ul facut de axl si slash love struck

| Haolo a răspuns:

Toti sunt niste pampadurihappy

| ersa23 a răspuns:

E super trupa...

| Ruxy_1860 a răspuns:

Mie-mi plk Sweet child of mine si Novenber Rain...dar toate sunt misto...

| Bitter a răspuns (pentru Ruxy_1860):

Sa mori tu?laughing
Cate secunde din cantec ai ascultat, ca vad ca ai un vocabular indraznet.As zice ca stai 24/7 pe la videoclipurile lui nea Guta si compania.