anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dragi pitipoance, cocalari si mult prea iubiti manelisti, am o mica curiozitate:

Cum a mai intrebat si altcineva (Woodenpints91) vreau sa va intreb si eu, iar, in caz ca poate primesc mai multe raspunsuri:

Ce d*acu gasiti asa de " minunat " la acele manele braziliene de genu' Ai se eu mata, sau tche tche rere?

10 răspunsuri:
| CautNume a răspuns:

"xxxemoxgirlxxx01 a răspuns:
Unii asculta numai pentru ca nu au ce face mai bun cu viata lor"

"xxxemoxgirlxxx0 asculta: Connect-R - Vara Nu Dorm (Radio Version)"
straight face
Eu una nu vad nicio diferenta intre manelele in portugheza si manelele in romana.

| anonim_4396 explică (pentru CautNume):

Nici eu :-|

| FadetoBlack a răspuns:

Bună!
Binînteles, că manelele astea se ascultă în cluburi şi bineînteles sunt la modă!
Cum zicea greenpoison, cei ce nu ascultă vor răspunde la întrebare ceea ce e trist, că tu nu găseşti răspunsul la întrebare!
Numai bine!

| adulahfaapdoøjadjal a răspuns:

Nu imi place Ai se eu mata happy

| Vans a răspuns:

Dacă pe om numai atât îl duce mintea...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ce mi se pare mie ciudat e că nu răspund cei care ascultă, ci cei care nu ascultă. Nici eu nu văd ce găsesc ei minunat, dar cum ei nu răspund (probabil nu au ce să răspundă ) nu o să aflăm niciodată.

| PunkieMuff a răspuns (pentru anonim_4396):

Mda... ai dreptate!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

"Ai se eu te pego" mi se pare cel mai idiot cantec pe care l-am auzit.straight face La fel si "tche tche rere" laughing.
Unii le asculta pentru ca sunt ritmate (cred thinking) sau "cica le canta" baieti frumosi laughing (frumosi din parti laughing ).
Sincer, cred ca nici ei nu stiu de ce le asculta.laughing

| viergedefer a răspuns:

Copii retarzi pana in 3 ani iubesc melodiile ritmate

| ShøØtYøu a răspuns:

Unii asculta numai pentru ca nu au ce face mai bun cu viata lortongue