| Șâret a întrebat:

După părerea voastră, care a fost cea mai bună perioadă a lui JBJ (nu Giastin rolling on the floor ):din 2000 până acum sau până în 2000?
Știu că el a rămas același dintotdeauna, ceea ce mulți au pierdut cu desăvârșire prin căcatul de muzică ce se produce acum, dar ca și melodii, când a avut mai multă inspirație, ce credeți? happy

Răspuns Câştigător
| Sconcsiş a răspuns:

Mie îmi plac atât melodiile mai vechi, cât şi cele mai noi. Jon a rămas acelaşi compozitor şi cântăreţ desăvârşit, alături de Richie, Tico, Hugh şi David Bryan. Trupa a rămas aceeaşi, pe tot parcursul activităţii lor schimbând doar un membru şi asta înseamnă mult. De exemplu, G'n'R au făcut nenumărate schimbări, ajungând astăzi la o formaţie care nu mai prea are legătură cu Guns n Roses, chiar dacă sună bine. Spre deosebire de alte trupe foarte bune din anii 80, BJ încă mai scoate melodii foarte bune. Poate cea mai cunoscută melodie a lor a fost scoasă în 2000 (It's my life), altă melodie care a ajuns celebră e din 2004 dacă nu mă înşel (Have a nice day) şi mai sunt foarte multe noi bune, în timp ce înainte de 2000 au avut piese ca Livin on a Prayer, Always, Runaway ş.a.m.d.
Chiar nu ştiu ce să zic, îmi par la fel de bune ambele ere, adică excelente. Jon parcă nu mai îmbătrâneşte. happy

0 răspunsuri: