Bine ca l-ai bagat pe Justin Bieber printre fete...
Pai toti sunt talentati in felul lor depinde cum isi exprima sentimentele
eu am ascultat mai mult creativitatea Selenei dar si a lu' Demi Lovato.
Cand mai aveam Chef mai bagam rar cate un Miley Cyrus.
Iar despre restul din lista ascult rar cate o melodie de a lor.
Deci concluzie:
Fiecare-i talentat prin arta lor. n-am nici un favorit pentru ca mereu cineva v-a scoate o melodie mai buna decat cealalta si tot asa...
Toti sunt niste "cruditati" ca sa zic asa. Talentat esti atunci cand esti apreciat de toata lumea, nu copii de 11-12-13-14 ani.Aia nici nun stiu ce e muzica adevarata si il idolatrizeaza pe Justin Bieber si cred ca deacu` el e buricu` pamantului, are cea mai frumoasa voce, e cel mai frumos din lume.
Hai las`o moarta.
Acu` ce sa zic...Mai draguta asa e Selena Gomez, dar in rest niciunu` nu e talentat in adevaratu` sens al cuvantului.
Bafta`!
Dupa parerea mea Justin Bieber are toate calitatile pe care trebuie sa le aiba o vedete.
Din poza ta, ne dam seama, ca raspunsul tau e unu, dar in schimb eu consider ca cea mai talentata e taylor swift, imi palace cum canta si justin biber, dar nu chair asa de mutl, iar miley cyrus e prea adica, toata lumea o palce datorita rolului ei in hannah monttana... mie nu imi place
cam clar taylor swift
1:frumos imbracat/fals
2:frumoasa/fara talent
3.frumoasa/fara talent(doar in actorie-in musica slab)
4:frumoasa/talent mult
5:urata/ratata
6:extraterestra, ratata
asta e daca ar fi sa aleg : frumusete : selena... talent : miley
:p
scuza'ti ca l'am bagat pe Justin B. printre fete, dar mie mi se pare f talentat si nu m-am putut abtine sa nu il bag si pe el p'aci
Justin e naspa, selena ede bebelusi, demi e emo, miley e o drogata, taylor si vanessa nu apar prea des in filme dar i-as da votul meu lui florencia bertotti
J. B. . caTegoric!
cei care'L critica [gay, ca n'are talent, fetita] sunt doar invidiosi .
1.in niciun caz
2.ar fi o varianta
3.ar fi o varianta
4.imi placea inainte sa se drogheze
5. e draguta...
6.bitchhh!
deci demi si selena
pa-pa
Demi Lovato! De ce? Pentru ca s-a straduit si a ajuns ce a ajuns, chiar daca i s-a intamplat lucrul acela cu clinica. Oricum, fanii tot o voteaza pe la gali si tot o sustin pentru ca ei stiu ca ea va reveni si va fi pe val in anul 2011.
1. il aleg pe el la cum canta :X loove
2. dragutzica
2. frumoasa si talentata :X
4. pe ea la frumusete
5. cine-i aia?
6. cine-i aia?
Decii ii iubesssc pe toti. pai eu o ador p Selena. dar si Demi e ok. Cat de Miley n-am ce spune e super. justin bieber e ork baiat dar e super si el iar Vanessa e foarte talentata si are si voce frumoasa. Eu totusi votez cu selena