anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

E bine ca romanii asculta rahaturi gen avril lavigne, bvb, tokio hotel in loc de justin bibar, rebeca black etc?

8 răspunsuri:
| 0pufarinA a răspuns:

Fiecare asculta ce vrea si ce-i place. Din punctul meu de vedere Justin Bieber fiind adolescent are melodii pentru adolescenti care pe mine nu ma reprezinta.

| Infernia a răspuns:

Mai bine ascult Avril Lavigne decat Justin Bieber

| Dumnezău a răspuns:

Mai,ce sa zic,cred ca este un inceput,desi unul demn de toata mila si cam patetic.Ce e interesant e ca pseudo-rockerii pe care i-ai enumerat tu au si ei cateva melodii ce se pot asculta si chiar sunt frumoase.(de le Avril,When You're Gone,de la TH World Behind My Wall,si de la BVB,Carolyn si Mortician's Daughter)Dar pe langa astea,da sunt foarte slabi si fac rockul de rusine.Dar,cum am zis,decat sa asculti panaramele alea doua ale caror nume nici nu le pot pronunata, mai bine asculti din astea, pentru ca stiu multi oameni care au inceput cu TH/Avril Lavigne si acum asculta rock bun.Si nu doar romanii asculta; ce ai enumerat tu e mai mult rock de asta de adolescenti,ca sa para cool,trendy sau mai stiu eu ce prostii.Dar, eu ii accept, chiar si daca asculta rock slab.Pace!

| WhiteWolf7 a răspuns:

Decat bieber si rebeca...mai bine avril lavigne, bvb si tokio hotel, chiar o sa se faca un nou gen unde o sa intre acest, se va numi garbage Shit.

| DeeaSakura a răspuns:

Daca u zici ca avril lavigne; bvb tokio hotel sunt rahaturi atunci de justin biberon ce sa mai zicoh go on deci cred ca inca nu sa inventat cuvantul pentru justin pentru al descrie cat d rahat eee oh go onwinking

| AgnesLaFresque a răspuns:

thinking eu cred ca tte trupele si cantaretii pe care i-ai enumerat st pffttt... avril lavigne canta bine dar muzicaa ei din 2010-2011 sucks oh go on bvb si tokio hotel oh go on aia e muzicaa rock? oh go on dar mai degraba decat jb, rebecca black... oh go on aia e muzicaa? daca traia hitler acum s-ar fi sinucis.

| AudImagini a răspuns:

Pfff grea întrebare. Toate astea intră cam în aceeaşi categorie : Shit-uri
Stilurile diferă destul de mult. Ăia care ascultă avril, bvb şi th sunt emococalari, iar cei care ascultă justin bieber sunt... mda, nici nu am cuvinte.
Deci nu mă încântă deloc nicio categorie. Prin urmare o să rămân la Iron Maiden, Pantera şi multe alte trupe care sunt de 1 milion de ori mai bune decât... mda

| scheisse a răspuns:

Totusi mai bine tokio hotel decat justin gayber.