Nu sunt mare cunoscator in ale viori, dar...iti pot oferi cateva sfaturi.
Depinde ce vrei sa stii
Crezi ca se poate invata vioara fara profesor? Pentru ca 1.ca sa fac lectii de vioara ar trebui sa merg in Iasi, iar eu stau la cateva ore distanta de Iasi, deci mie imposibil
22.nici nu dispun de o situatie financiara care sa imi permita lectiile, eu incerc sa strang bani din hobbyul meu :sunt cat de cat priceputa la confecționat bijuterii handmade dar nu asta e ideea.
Ce spui, merita sa dau banii pe ea sau ar trebui sa ma gandesc la altceva?
In momentul cand ai de gand sa te duci in magazin si sa-ti cumperi un instrument muzical este recomandat sa mai iei cu tine o persoana care stie ce sa-ti recomande, presupun ca la fel ca la chitari, exista firme care fac instrumente bune si altele care fac instrumente proaste.
De profesor, sincer sa fiu...gasesti lectii pe youtube, o gramada.
Cel mai important este sa te ti de repetat si sa-ti pastrezi viu interesul pentru instrument.
Daca nu vei reusi sa inveti nimic, nu are rost sa dai vina pe faptul ca n-ai avut profesor, ci pe faptul ca nu te-ai tinut de invatat.
Ps:Cant de vreo 4, aproape 5 ani la chitara fara sa fi avut profesor, deci da...se poate invata si fara profesor
Pai cam asta e problema.Nu am cu cine sa ma duc sa imi cumpar o vioara. Am discutat cu cativa profesori de vioara si mi-au recomandat asta : http://www.fly-music.ro/viori-si-viole/1186-vioara-golden-ton-4-4-set.html. Cat despre acordarea ei ma gandeam sa cumpar si un acordor.
O alta solutie ar mai fi sa astept un an si abia apoi sa imi cumpar o vioara si abia apoi sa incerc sa fac lectii, pentru ca voi fi in clasa a 9 a si ma voi muta in Iasi la liceu si ma gandesc sa ma inscriu la scoala populara de arte si sa studiez vioara.
Hei zonzonika!
si eu trec in clasa a opta, sunt tot din judetul Iasi, am media aproximativ 9, 70 si as vrea sa optez pentru un liceu din Iasi insa nu m-am hotarat la care.
am vazut printre raspunsurile tale ca si tu te descurci destul de bine cu scoala.tu unde ai opta, unde mi-ai sugera sa merg?(mi-ar place un profil real)
dani0799 întreabă: