| asunaaa a întrebat:

E normal ca alte persoane care asculta rock sa ma numeasca fake doar ca nu-mi place rock-ul clasic gen Metallica sau AC/DC? Adica, pus si simplu nu sunt genul meu....si mi se pare ciudat sa fiu condamnata de alte persoane care asculta rock din cauza ca nu-mi plac aceste "legende" :3 Toti avem dreptul la o opinie nu? laughing) Atunci de ce sar toti pe mine ca hienele cand spun ca nu-mi place AC/DC dar cand ei comenteaza ceva de BVB sau BMTH eu trebuie sa tac? :3

Răspuns Câştigător
| Agnesia a răspuns:

Nu, nu e normal ei sa zica asa ceva d/e tine. tu ai stilul tau, iar ei - al lor. nu esti nevoita sa asculti rock-ul sau AC/DC sau ce mai acolo. prin metallica, rock-ul lor, ei isi exprima gindurile sentimentele lor., iar tu prin genul tau. ce-au ei cu tine? lasa-i si asculta genul tau. sper ca te-am incurajat, bafta :*

6 răspunsuri:
| DarkOrbitMoon a răspuns:

Eii, esti mica tu si nu stii cum sa te impui. Dar ai sa vezi, peste 3-4 ani chiar si tie trupele gen BVB ti se vor parea penibile.
Chiar daca unii asculta anumite formatii si rad de tine, iti spun eu ca majoritatea sunt vai de capul lor.
Spune-le cat de idioti sunt, poate te vor lasa in pace, desi nu cred.

| ShadowVero13 a răspuns:

Fiecare cu trupele lui si cu genul sau de rock. Nimeni nu are dreptul sa te judece doar pentru ca nu asculti trupele „legendare" gen AC/DC, Metallica, sau altele. Lasa-i pe ei in lumea lor. Tu continua sa asculti ce-ti placewinking

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Mno, probabil ai văzut şi tu poza lui Muşe ( deşi tipul e atât de drăguţ blushing ) cu folia aia de aluminiu pe care scrie "More metal than Black Veil Brides" :]]

| Polaris a răspuns:

E doar muzică. Nimic mai mult.

Răspuns utilizator avertizat
| Sociopat a răspuns:

Sunt diferite categorii de roakeri.
Poseri - Asculta ce-i popular
Adolescenti rebeli - screamo, BVB, avenged sevenfold, three days grace si ce-o mai fi
Clasicii - asculta, evident, pe clasici si nimic altceva pentru ca "clasicii au pus bazele frate"
Modernistii - asculta trupe noi, bune si mai underground dar respecta si clasicii