| Krokodil a întrebat:

E vr`unu care asculta rap bun p-aici? Gen:Omu Gnom,Stripes,Raku,Doc,Deliric,Infinitu,Bocaseca,Sunet Sacru,In Extremis,CTC,Studiou` p*zdii,Samurai&Junk,Alan&Kepa, Cedry2k,Carbon,Nwanda etc?laughing

15 răspunsuri:
| Vans a răspuns:

Mă,nu ascult prea mult rap...
Paraziţii îs favoriţii mei.Mai ascult 20cm, raku, CTC şi Omu Gnom e fain(acum am ascultat ceva laughing ).Din afară Immortal Technique, Apathy şi JMT.

| Krokodil explică (pentru anonim_4396):

Eh,din afara nu ascult cine stie ce.doar ce tine de labelul uncle howie(+ "asociatii" gen aotp, non phixion) si jmt..cam atatlaughing

| anonim_4396 a răspuns (pentru Krokodil):

Din România îmi place Cedry2k,Dragonu"Chimie,și cam atât.
http://www.youtube.com/watch?v=IofWT5KfwVk

| Krokodil explică (pentru anonim_4396):

Pe langa astia mai renumiti avem si niste baieti mai putin cunoscuti insa care rup tot.
http://www.youtube.com/watch?v=BQC1it_JKWw

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu ascult: Doc, Deliric1, Raku, Aforic, Bitza, Nimeni Altu', Carbon, Cedry2k, Underman, Nwanda, etc.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

DOC, Bullet, CIA, Deliric, Parazitii, Cabron, Cedry2k...cam asta ascult.

| mihnea123abc a răspuns:

Da eu de ce?

| Krokodil explică (pentru mihnea123abc):

Voiam doar sa vad cam cati asculta rap ok p-aici..adica altii pe langa doc&deliriclaughing.si ce mc mai asculti?

| mihnea123abc a răspuns (pentru Krokodil):

Dragonu`, Cedry2k,CHIMIE AFORIC

| cosmina92 a răspuns:

Eu, ascult rap, alaturi de alte genuri muzicale. Vorbind doar despre rap, ascult asa : Omu Gnom, Vescan, Chimie

| Anonimus197568 a răspuns:

Eu ascult cam tot ce ai enumerat mai sus, nu ascult Cabron si Nwanda si nici infinitu si bocaseca, si mai ascult SDST, RACLA, Morometzii, Subcarpati, Nimeni altu, Arssura, Doc si Deliric(dar alea cand erau ei pe treaba) Sisu(cateva bucati, nu toate) Cedry2k (pana cand s-a pocait) si foarte multi tipi noi care chiar fac treaba buna

| Ambemve a răspuns:

Stiu ca probabil e irelevant sa mai raspund pentru ca au trecut 8 anihappy dar eu ascult:
Parazitii, bug mafia, la familia, codu penal, bazooka, gun fu, alan si kepa, cedry2k, specii, morimetzii, pirats klan, getto daci, da hood justice, racla, nane (2008), spikec el nino, macanache, delikt, griffo, bitza, markone1, k-gula, don baxter si ar mai fi cativa care nu imi vin in minte acumlaughing