Oh daaaaaaaaaaaaaaaa
Și eu aș vreaaaaaaaaaaaa.
E tare urât Russel B.
Iar KATY e prea frumoasă pentru el.
O să găsească ea pe cineva pe măsură.
Sper sa divorteze ca nu se potrivesc deloc, katy se potrivea muult mai bine cu travie mccoy
Bună.
Fiecare cuplu hotărăște ce vrea să facă, merg împreună pe același drum ori fiecare cu treaba lui!
Pa, pa.
Nu inteleg de ce le vrei asa mult rau.Se potrivesc si le sta bine impreuna si tot ce scrie presa sunt minciuni.
Nsh acum e treaba lor daca divorteaza sau nu acum noi nu putem sa ghicim daca se inteleg foarte bine sau nu sau s-or casatorit pentru ceva anume sa profite de ceva anume noi nu putem sa stim poate s-or iubit la inceput sau doar pur si simplu pentru bani, faima in fine primesc fundita? nu stiu ce sa spun
As vrea sa se desparta
ea e mult mai draguta fata de el
de ea a auzit o lume intreaga, pentru ca este o artista!
bye-byee
Parerea mea e ca sunteti cam prosti (cu cateva exceptii bineinteles). russel brand urat? mda, probabil ca e pentru fanii justin bieber. katy perry mi se pare destul de draguta si probabil ca s-a saturat si ea de toti "perfectii" de la hollywood care joaca in cele mai naspa filme si dupa care sunt disperate toate pustoaicele. nu sunt o mare fana de-a lui russel, dar l-am vazut in cateva filme si e un actor destul de bun. sunt mai multe lucruri importante, nu doar aspectul, dar nu prea cred ca am cu cine discuta aici.