| LolaKissTheGirl a întrebat:

Ei, hai ca asta e stire buna: http://www.lifeandstylemag.com/2011/02/katy-perry-russel l-brand.html. Sper sa divorteze mai repede si dupa aceia sa nu mai vorbeasca unul cu altul niciodata =)))).

Deci, voi ce credeti?

Răspuns Câştigător
| Andruza a răspuns:

Oh daaaaaaaaaaaaaaaa
Și eu aș vreaaaaaaaaaaaa.
E tare urât Russel B.
Iar KATY e prea frumoasă pentru el.
O să găsească ea pe cineva pe măsură.

9 răspunsuri:
| Gabriela144 a răspuns:

Ai dreptate chiar ar trebui sa divorteze:d

| xXLipHeartSweetieDudeXx a răspuns:

Nu stiu, ce vede la el!

| M.madallina a răspuns:

Sper sa divorteze ca nu se potrivesc deloc, katy se potrivea muult mai bine cu travie mccoy

| MariusUCV a răspuns:

O alegere excelenta big grin

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Fiecare cuplu hotărăște ce vrea să facă, merg împreună pe același drum ori fiecare cu treaba lui!
Pa, pa.

| MalinaH a răspuns:

Nu inteleg de ce le vrei asa mult rau.Se potrivesc si le sta bine impreuna si tot ce scrie presa sunt minciuni.

| ForeverForYou a răspuns:

Nsh acum e treaba lor daca divorteaza sau nu acum noi nu putem sa ghicim daca se inteleg foarte bine sau nu sau s-or casatorit pentru ceva anume sa profite de ceva anume noi nu putem sa stim poate s-or iubit la inceput sau doar pur si simplu pentru bani, faima in fine primesc fundita? nu stiu ce sa spun

| pwp a răspuns:

As vrea sa se desparta happy happy happy
ea e mult mai draguta fata de el
de ea a auzit o lume intreaga, pentru ca este o artista!

bye-byee

| Once21 a răspuns:

Parerea mea e ca sunteti cam prosti (cu cateva exceptii bineinteles). laughing russel brand urat? mda, probabil ca e pentru fanii justin bieber. katy perry mi se pare destul de draguta si probabil ca s-a saturat si ea de toti "perfectii" de la hollywood care joaca in cele mai naspa filme si dupa care sunt disperate toate pustoaicele. nu sunt o mare fana de-a lui russel, dar l-am vazut in cateva filme si e un actor destul de bun.winking sunt mai multe lucruri importante, nu doar aspectul, dar nu prea cred ca am cu cine discuta aici.