| Unknown_7432 a întrebat:

`ello lume :*... imi puteti spune va rog unde as putea gasi un tricou cu Cinema Bizarre sau cat ar costa sa'l cumpar de pe internet sau daca pot sa'mi fac acasa si cum... si care imi poate da postere cu ei. nu neaparat din strainatete dar daca e din straintatate eu nu ma supar.La schimb ofer postere cu Lady GaGa, Ke$a, Michael Jackson, Twilight, Kristen Stewart, Rober Patinson si multi multi altii. cei interesati ma pot contacta la adresa de e-mail: crazy.girl222@yahoo.com ca sa putem face "afacerea" happy. Rog Mare Seriozitate.Multumesc happy

4 răspunsuri:
| zxsds a răspuns:

1. Cauti pe Google Imagini posterul/poza respectiva
2. O salvezi pe o unitate de stocare(CD, stick, etc)
3. Te duci la o firma de imprimeuri din oras
3. Platesti si te bucuri de noul tau tricou personalizat

Nu-i greu, hai ca se poate...happy

| robert171 a răspuns:

Poti sa iti cumperi un tricou simplu de bumbac si sa il personalizezi cu orice imagine sau scris vrei gasesti aici http://www.tricouri-personalizate.eu/

| Encore a răspuns:

Draga mea intra pe MySpace.com, dai la search "music" si scrii Cinema Bizarre, si pe site-ul oficial sunt tricouri, hanorace, etc cu ei.

| UnxsurPlusxDexEnergiexFereste`tex a răspuns:

Heytongue stiu eu pe cineva care face tricouri, bratari, insigne etc ...CHiar nu sunt scumpe si eu mi-am comandat si am fost multzumita de produsetongue... Daca Vreihappy