Draga mea, chiar daca ti-am spune ca ar veni ar fi inutil. Nimic nu este o certitudine. Se poate intampla ca baiatul sa se imbolnaveasca sau din diverse alte motive sa anuleze un concert. Probabil va tine un concert si in Romania. Detalii vei afla cu siguranta pentru ca este foarte mediatizat.
Vine in 2012, sa moara fanii lui ascultandu-l
Eu nu cred ca vine acest an, inca nu mi-a dat un telefon sa ma anunte
Buna.
Nu se stie cand va veni Justin pe la noi in Romania.
Oricum, cand are de gand sa vina, la urma urmei o sa aflii si tu de pe internet sau de la televizor.
Toate cele bune!
:X:X:X:X:X:X:Xil besck; x; x; x; x; x Este cantaretul meu preferat, nu stiu exact daca o sa vina dar sperrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :X:X:X:X:X
Si eu il iubesc mult ascult foarte mult mel lui si as vrea foarte mult sa vina, dar nu stiu.
Bun, eu stiu ca vine in romania la vara, nu stiu in ce oras dar banuiesc ca in Bucuresti ca celalalte concerte improrante... un bilet iti dai seama ca v-a costa mai mult dar acum depinde de multe lucruri, daca vrei mai multe informatii cumpara-ti revistele Bravo si Popcorn
Vine in 2011 cred ca in bucuresti eu sunt din satu mare as face orice sa merg la concertul lui il ador, il iubesc, ascult in fiecare zi melodiile lui dar eu imi strang banuti ca sa pot face rost de bilete [v'am spus fac orice] si da un bilet costa cam in jur de 150 sau 200de lei sau poate chiar si putin mai mult
Http://tweeter.faxo.com/Justin_Bieber_My_World_Tour_2010 Romaniaaaa! daca nu merge scrie ceva ca rosu si dedesubt e I'm a human dai clik si scrii codu si votezi Romania da oricum o sa vina in Romania in 2011 uita`te pe witteru lui :x @justinbieber
I loveee Justin!
Nu se stie exact daca viine si daca ti-as spune nu se stie ce se intampla pe viitor. cand se va anunta un concert cu el, probabil va fi in bucuresti...de biilet...vei afla atunci.
olii.
anonim_4396 întreabă:
JB_Ana_2001 întreabă: