Eminem e Mercedesul muzicii hip-hop. E cel mai bun, cu atat mai mult cu cat este un alb intr-o industrie a negrilor.
>e cel mai bun
Ahahahahahahahahahaha
http://www.youtube.com/watch?v=dCgxi-h1PoI
Vezi sa nu te ineci, mi-ar parea rau sa patesti asa ceva. Glumesc, dispari viginule
Http://i.imgur.com/8sXC8qD.png
Micționez pe clișeul "Eminem împăratu' rapului" și micționez pe mentalitatea voastră de turmă.
Stiu ca la varsta ta iti place sa te consideri special dar ghici ce, nu esti Pentru mine nu inseamna decat o criza de adolescenta. Mictionez si eu pe mentalitatea ta ''speciala''. Speciala de balaceanca desigur. Hai du-te sa impresionezi pe altcineva.
Și iar vechiul discurs în care îți afișezi superioritatea direct proporțională cu vârsta, laconică și sceptică, față de un alt „adolescent crizat": „la vârsta ta". Sunteți plictisitori cu toții.
Te-am rugat frumos sa dispari. Nu te-am bagat in seama, tu m-ai bagat iar acu tii mortis sa ai ultimul cuvant. Daca asta nu e un comportament de adolescent rebel atunci eu nu stiu care e. Treaba ta, continua. Eu unu ma retrag.
E imposibil sa il compari pe 2Pac cu Eminem, si invers. Pe de alta parte este o prostie. Sunt foarte diferiti si pentru multi e normal ca Eminem sa fie regele pentru ca el canta acum, cati dintre noi ascultau/erau cand canta 2Pac?!