"awkward" e putin spus. sia are o voce nemaipomenita asta e clar, dar din melodie nu am inteles mai nimic , eram prea speriat de fata acelei fete. doamne fereste, cred ca nici pe ea nu o lasa sa vada videoclipul pana la 16 ani. m-am uitat in comentarii iar si ce pot sa zic, iar critice peste critice ca avea fata costum care arata pielea si altii spuneau ca e posedata. tu ai ceva cu melodiile astea, si video si muzica cidata, dar mai ales idiotii care posteaza acolo.
Tu de ce crezi ca mai si puneam intrebarile astea aici? Aduc melodii controversate, suspecte, ciudate, abstracte, etc.
Dar da, Sia e minunata.
"Tu de ce crezi ca mai si puneam intrebarile astea aici? Aduc melodii controversate, suspecte, ciudate, abstracte, etc." da dar observi ca nu raspunde nici naiba. eu inca am facut-o ca m-am simtit dator (cica ).
Stiu. ^_^
Shhhh
Testez nivelul TPU. E un experiment acest "serial" de postari.
E naspa daca ajungi sa rogi in privat sa iti vina cineva sa iti posteze ca sa nu bata vantul. Oricum, apreciez. Te voi mai rasplati eu la primele ocazii.
"Te voi mai rasplati eu la primele ocazii." stai tu linistit ca nu pentru aia o faceam