| biBBi a întrebat:

Ernest Valentino ( sosia lui MJ ) a fost aseara la Happy Hour si a cantat " Man in the mirror ". Stiti cumva daca a cantat live? sau a fost melodia originala a lui Michael?

Răspuns Câştigător
| Zăppă a răspuns:

A fost melodia originala a lui Michaelwinking

6 răspunsuri:
| Alexandraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa a răspuns:

Mi se pare o prostie ca a mers ala acolo si a cantat melodia lui MJ pentru ca nimeni nu il poate inlocui, el este unic si nici nu il va putea inlocui nimeni niciodata.

| darkeyes a răspuns:

De fapt nu e o prostie ca a mers acolo Ernest Valentino.Cand o faceti si voi miscarile lui M.J.perfect, la fel ca sosia lui atunci ar trebui sa comentati.Acela fan adevarat, care a facut si el operatii estetice pentru a arata ca Michael, nu astia care comentati si care va credeti fani, cand voi ati auzit de Michael dupa ce a muritwinking
Bafta

| *.*.*.Punky love .*.*.* a răspuns:

Ernest Valentino este "sosia" megastar-ului pentru ca arata si danseaza ca Michael Jackson.NU pentru ca ar avea vocea... A fost melodia original a megastar-ului...Ernest Valentino nu are voce

| AngelaLily a răspuns:

Exact, sunt de acord cu Alexa.Nimeni,absolut nimeni de pe lumea asta nu il va inlocui pe Michael.Nu inteleg ce naiba vrea Ernest Valentino? Nu isi gaseste un job adevarat sau ce? Se plictiseste acasa?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Angelalily, nu cred ca este atat de usor sa te comportzi exact ca MJwinking pe cand EARNEST VALENTINO o facea perfect. Iar MJ l-a angajat pe EARNEST VALENTINO ca sosia lui OFICIALA.winking deci avea dreptul sa se comporte ca elwinking si nu cred ca u poti face ce face E. V.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu