Cum sa moara ma. Daca era asa, numai asa, numai asta se dadea la stiri de azi noapte. Si pe deasupra nu s-a anuntat nici un accident aerian in ultimele 24 de ore.
Cum sa moara ma. Daca era asa, numai asta se dadea la stiri de azi noapte. Si pe deasupra nu s-a anuntat nici un accident aerian in ultimele 24 de ore.
Nu a murit. nu va mai bucurati atat. o sa traiasca muuuuuuult.
acum muriti voi de ciuda
Justin Bieber the best
Nu este adevarat. Zvonul asta a aparut in august 2009. In 6 martie a aparut zvonul ca a murit intr-un accident care cu siguranta nu este adevarat
)
Nu, este in viata
Numai tampenii se aud
Anul trecut mai ziceau prostii ca au murit actritele din h2o, sau am mai auzit ca a murit Lady Gaga )))
Nu mai crede chestiile astea :*
Din fericire, JUSTIN BIEBER nu a murit! Este un zvon aiurea...Nu trebuie sa asculi tot ce se zice!
Nu a murit mah, uita-te pe wikipedia, twitter.Totul e cat se poate de ok din fericire[si nu cred ca ar trebui sa va bucurati de moarte cuiva...nu se stie ce se poate intampla maine sau peste 5 min. Daca nu va place, nu va place.Sau vorbeste cumva invidia?]
Justin nu a murit!Deoarece a participat la premile EMA MTV. si a castigat multe premi:XIlove justin
Doamne da doamne... Dar nu cred ca daca ar fi adevarat ai auzi la stiri ca niste fufe indragostite de justin bieber sau sinucis. Daca ar muri as da artificii...Jos Justin Bieber iar americani prea exagereaza cu MIley Cyrus Selena Gomez Jonas Broathers Demi Lovato si nu mai stiu eu ce pitzipoance pacolo. Sunt doar niste copii de bani gata care au dvenit vedete multumita banilor si pilelor parintilor lor
Nu stiu daca a murit dar...ma streseaza toata lumea care pur si simplu este moarta dupa el da domne este o oarecare vedeta...si bine arata bine [pentru unii] nu pentru mine!
Logic ca nu a murit va e voua ciuda pe el si apropo e o minciuna cu avionul ppppppppppaaaaaaaaaaa dau funda
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: