anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este adevarat ca justin bieber a murit? Am auzit ca pe 8 martie, avionul in care era s-a prabusit si el a murit pe loc. Este adevarat?

309 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Sti ce se intimpla cu aia care doresc moartea cuiva?
mor

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am si eu o intrebare justin bieber e chiar un batran de 51 de ani? dechizat? uitati-va sh voi sh ziceti-mi plz plz plz:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca jb nu e mort!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Normal ca nu am murit, sa stiti ca nici nu exista scrieti pe google justin bieber nu exista si aflati ca el are in realitate 51 de ani.Era un om care statea ascuns de cativa ani

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit, anul acesta, in 2011 a primit premiul international pentru muzicaa si s-a prezentat la decernarea premiileo...deci nu ere cum sa fie mort tongue

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Si di prosti sintetzibig grin nu o muritt daca nu va place ce tot il suflatzi in cur lasatil in pace daca nu va place si nu a murit daca prosti ati fost proşti a si raminiti na si va indreptatz si tinitz minti nu o murit nu o murit nu o murit i love you justin bieber il ador mor dupa elllll love ady+justin=love

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu, doamne fereste...traieste!love struck

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Daca a murit pe 8 martie 2010 cum se face ca afacut un clip in toamna2010

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Cum fata mea sa moara daca murealaughingdesi, n-are cum decat mai incolo...laughing dar totusi, dadea la stiri adica pfff lol!
e la mintea cocosului!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu nu cred asa ceva ca acum in 2011 a facut un clip cu Usher ''somebody to love,,

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu este adevarat acest zvon!
Ca daca ar fi murit cu adevarat ar fi anuntat de aseara ca doar nu o fi M. J

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu stiu ce dracu aveti cu el.cum sa moara doamne ferestelaughing:X

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu ...Este logic ca nu a murit!:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu este adevarat el traieste e bine mersi iar eu cred ca am sa mor odata cu el daca s-ar intampla asta doamne fereste ce bine ca nu sa intamplate il iubesc si nu vreau sa moara

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu nu este. sincer mie nu-mi place de el, asa a nu e treaba mea, nu-mi place cum canta si atat, asta nu inseamna ca trebuie sal omor din cauza asta.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Nu a murit e sanatos tu

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Doamne sa speram ca o murit

| Отilia a răspuns:

Îi un gay laughing Nu mi-a plăcu nici o dată şi cântă ca o muierelaughing Şi dacă a decedat? Ndoh, ar fi prea frumoslaughing

| SwagSwag a răspuns:

Cred ca esti deffecta la minte cum drak sa moara am vb cu al ieri pe twitter

| claudizzz a răspuns:

Nu avem noi norocu asta, sincer!

| BlackBoyR01 a răspuns:

Ce bine dar eu am auzit ca gayul a fost inpuscat pe strada

| BlackBoyR01 a răspuns:

Da cred ca e mort gayul dar nu s-a pabusit avionul am auzit ca a fost impuscat pe strada

| angel55 a răspuns:

Scuze sonianovacov da am votat din greseala raspuns. tau stupid dar am vrut folositor. intr-adevar nu a murit ca n-are cum.

| sunrise_6829 a răspuns:

Nu nu a murit.

| AdeBu a răspuns:

Aleluia ce bine ca o murit de aveti dreptate ne iubeste si pe noi cineva:X:X

| faty a răspuns:

Nu a murit alfel cine mai scotea melodie noi fatoma?laughingrolling on the floor)

| 123Mee a răspuns:

Doaaamnneee fershtee.cum sa moara?

nu a murit da acum mai nou era sa moara. din cauza fanilor

care au dobotrat`o pe mama lui si a pai pe el

| bebelus_3991 a răspuns:

Doamne fereste nu cred ca a murit pentru ca daca murea nu mai aparea cu selena luna aceasta in Hawaii zic si eu parerea mea

| Nimeni14 a răspuns:

Nu a murit...astia plini de invidie zic numai cacaturi...nu.i mai asculta ca nu au dreptate >; d

Întrebări similare