Nu a murit. a inregistrat multe cantece de atunci.si cei carora nu va place de el, nu va obliga lumea sa il ascultati...nici mie nu imi placea deoc de el la inceput, dar apoi am inceput sa ii ascult melodiile, iar acum imi place, e faimos foarte bine, sunteti cumva gelosi ca voi nu sunteti? a inceput cu cantatul pe strada. duceti-va si voi si cantati pe strada, si poate va baga cineva in seama.mai lasatil in pace.ca, cum am spus.nu sunteti obligati sa il ascultati.nu sunteti obligati sa cumparati revistele cu el, hai sa avem putin respect pentru cineva care chiar merita. a muncit foarte mult sa isi ajute mama.si nu cred ca voi. daca nu ati avea ce manca. v-ati duce sa cantati pe strada pentru un ban...
Nuuuuuuuuuuuu! duamne fereste! Si voi astia, ce va facut J. B? Este super misto; are totul pus la punct il adoooooooooor! Daca aveti id lui dati-mil si mie va rog! TE IUBESC JUSTIN! Un pupic la toti prieteni ei, va adoooooooooor si pe tine J. B! Ti amo justin per me sei multo importante comunque eu non credo a queste cavolate, ti amo!
Îi un gay Nu mi-a plăcu nici o dată şi cântă ca o muiere Şi dacă a decedat? Ndoh, ar fi prea frumos
Hello! Si eu as fi putut sa-mi pun poze cu J. B si sa ma dau drept el! Oricum nu cred ca a murit! il iubesc, in + sar fi vorbit la televizor despre asta! Si voi astia ducetiva naibi da idioti, c va facut Justin? Andate a cuel paese stupidi che non siete altro, non sopporto quelli che si creono chissa chi! Lasciate in pace Justin capito? Lui non va fatto niete!
Justin nu a murit!Deoarece a participat la premile EMA MTV. si a castigat multe premi:XIlove justin
anonim_4396 întreabă:
anonim_4396 întreabă: