Este doar un zvon. Marilyn Manson a fost intervievat în legătură cu asta și a negat totul făcând o glumă (nu o pot menționa pe acest site din diferite motive).
Totuși, operația este posibilă, permițându-le oamenilor să aibă o talie vizibil mai mică (ceea ce nu este cazul lui Manson).
Numai bine!
Bineinteles ca este o prostie.Pacat ca multi au creier de nuca de cocos si arunca cu vorbe in stanga si-n dreapta, fara macar sa se bazeze pe niste argumente solide.
Orcum eu stiam ca nu si-a scos coastele darr vroiam si alte pareri daca mai vreti sa spuneti anumite lucruri legate Marilyn manson secrete etc va dau funda mersi
Sunt atee, darling.Nimeni nu l-a pomenit pe "regele întunericului",și oricum, nu există, deci ce mai contează?
Am o întrebareui"d-zeu să te binecuvânteze "la fiecare răspuns?
N-am nimic cu tine, de fapt nu am nimic cu creștinii, dar fiecare are dreptul să creadă (sau nu) în ce vor.Eu sunt mândră că-s atee, personal.
Deși nu știu cât de "creștină" ești, având în vedere că nick-ul tău e "BabutzaDragutza".
Te rog, nu mai spune "domnul să te binecuvânteze". Oricum nu servește la nimic, cel puțin mie.
Blacksaber întreabă: